POČELA JE U BUTIKU LELE ANDRIĆ PA POSTALA MUZIČKA ZVEZDA! Već dugo je nema u medijima, IMA DVA BIZNISA!
Foto: Story/Petar Đorđević

sećate li se?!

POČELA JE U BUTIKU LELE ANDRIĆ PA POSTALA MUZIČKA ZVEZDA! Već dugo je nema u medijima, IMA DVA BIZNISA!

Neverovatna priča sa domaće estrade!

Objavljeno:

Pevačica Olja Karleuša nikad nije krila da se nije libila posla kako bi zaradila, a pre nego što se proslavila radila je kao prodavačica u butiku koji je bio u vlasništvu njene koleginice Lele Andrić.

Naime, kad je već bila na izmaku sa studijama, Olja se javila na oglas za prodavačicu u butiku ekskluzivne robe, ne sluteći da će joj to promeniti život. Vlasnica radnje bile je čuvena Lela, folk zvezda devedesetih, kojoj nije puno trebalo da uoči Oljin talenat za muziku, pa joj je ubrzo pomogla da kroči na estradu. O tome su obe govorile svojevremeno.

Olja Karleuša
foto: Dragana Udovičić

- U prvo vreme Olju sam vodila na estradna dešavanja da upozna ljude i vidi s kim će sarađivati i šta je čeka. Kao devojka bila je neupadljiva i neprimetna. Tek kad smo završile prvi album, počelo se o njoj pričati. U startu sam tražila da isključivo radi gostovanja, da ne nastupa po kafanama jer je u njima mala cena. Zato sam tražila da peva po klubovima i diskotekama. Iako je bila početnica, nisam htela, niti sam dozvolila da joj cena gostovanja bude manja od 1.000 nemačkih maraka. U inostranstvu cena njenih nastupa bila je dvostruko veća - ispričala je Andrićeva pre 15 godina za medije. Karleuša je priznala da joj je Lela bila poslodavac i da joj je pomogla u muzičkoj karijeri.

- Nikad se nisam libila rada i vrlo rano sam želela da zaradim prvi bakšiš. Radila sam kao prodavačica u butiku i bila sam vrlo ponosna na sebe. Butik je držala Lela Andrić, koja mi je kasnije pomogla da izdam prvi album. Uvek sam govorila da je važno da se čovek na vreme nauči da radi, pa šta god, i da se ne stidi svog posla, a tome učim i svog sina - rekla je Olja.

Olja Karleuša
foto: Printscreen/Instagram/oljakarleusaofficial

Inače, tokom pandemije mnogi pevači su se žalili na manjak novca, kako nastupa nije bilo, ali deluje da je Olja uspela čak i da inkasira.

- Ima puno stvari kojima pevač može da se bavi, a da nije pevanje. Evo ja baš sa mužem gradim neke apartmane na planini. Pored toga, pokrećem i jedan svoj biznis, ali ne bih o tome da govorim. Za par meseci kad sve to krene, biću sigurno prva u Srbiji koja je pokrenula tako nešto - rekla je nedavno pevačica za "Kurir".

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.