MUŽ GOGE SEKULIĆ ŽIVI U ŠVAJCARSKOJ, A SADA JE ONA REŠILA DA PROGOVORI O NJIHOVOM ODNOSU, NIJE JOJ LAKO!
Foto: Damir Dervišagić

KO BI REKAO?

MUŽ GOGE SEKULIĆ ŽIVI U ŠVAJCARSKOJ, A SADA JE ONA REŠILA DA PROGOVORI O NJIHOVOM ODNOSU, NIJE JOJ LAKO!

Pevačica je bila iskrena.

Objavljeno: 18:37h

Pevačica Goga Sekulić je sa naslednikom Vasilij Andrejem uživala u svakom trenutku letovanja u Crnoj Gori, a sada se odmara dok čeka susret sa suprugom koji je u Švajcarskoj.

Kako kaže, njih dvoje od početka ljubavi savršeno funkcionišu i ne dozvoljavaju nikome da im nameće svoje stavove i mišljenja.

- On zbog akademije mora biti u Švajcarskoj, a povremeno putuje i po drugim zemljama. Dođe u Beograd, ili mi odemo u Cirih, jednostavno tako nam je svima sada, ali prioriteti su su bitni i tako trenutno moramo. Sve je u hodu. Ne prave se neki planovi, spontano radimo, rekla je pevačica za Blic i dodala:

Goga Sekulić, Uroš Domanović
foto: Sonja Spasić

- Sve se Uroš i ja sami dogovaramo, mogu da saslušam savet, ali mi najbolje znamo šta i kako treba. Ne volim nikome da se petljam, tako da ne volim ni meni bilo ko da nameće svoje. Znam da sam super majka, posvećena detetu maksimalno i baš sam popustljiva. Tek sada vidim koliko je razmažen, moram da budem malo strožija.

Goga Sekulić
foto: Instagram printscreen

Iako deluje da je životu mnogo toga ostvarila, ima jedna stvar o kojoj još uvek mašta.

- Bogu hvala jesam, samo je zdravlje bitno, ostalo samo dolazi. Što se neostvarenih želja tiče, ostala je gluma kojom želim da se bavim od detinjstva, išla sam i u dramsku školu. Znate kako kažu, nikad se ne zna.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.