GOCA BOŽINOVSKA REŠILA DA PROGOVORI O SELIDBI IZ SURČINA - BEZ DLAKE NA JEZIKU!
Foto: Dragana Udovičić

AUUUU!

GOCA BOŽINOVSKA REŠILA DA PROGOVORI O SELIDBI IZ SURČINA - BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Šuškalo se da će se Bojana i Mirko sa sinom Zoranom iseliti iz porodične vile, a Goca je rešila da sve otkrije

Objavljeno: 17:39h

Goca Božinovska nedavno je postala baka, a pažnja čitave porodice sada je usmerena na malenog Zorana. Pevačica kaže da se njen sin Mirko Šijan odlično snalazi u ulozi oca, te da u svemu pomaže nevenčanoj supruzi Bojani Rodić.

- Super se snalazim u ulozi bake. Za Mirka su svašta pričali, i da će biti problematičan i da se neće snaći u ulozi oca, ali je on najbolji tata na svetu. Nisam ni sumnjala u njega. Sve on zajedno sa Bojanom radi, imaju lep dogovor on i ona. Apsolutno im moja pomoć ne treba. Verujte da se Mirko budi usred noći i pomaže oko bebice. Ja sam im rekla, šta god im bude trebalo tu sam - kaže Goca Božinovska za "Blic".

Šuškalo se da će se Bojana i Mirko sa sinom Zoranom iseliti iz porodične vile u Surčinu, ali pevačica kaže da to nije tačno.

Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Instagram printscreen

- Svaki dan pročitam neku novu izmišljotinu o nama. Što bi se bilo ko selio iz kuće u Surčinu? Ni Mirko ni Bojana, a ni ja, nemamo potrebu da izađemo odatle. A gde da se njih dvoje sele? Što da se deca sele, kada ovde imaju svoj mir i stabilnost - kaže Goca.

Ona se osvrnula i na odnos sa Cecom Ražnatović, budući da su dugo kružile glasine da više nisu u dobrim odnosima.

- Neću da vam dam nijedan odgovor za Cecu, jer mi je ta priča dosadila. Obe žvimo svoj život, kad god se sretnemo, ispričamo se. Neću više da pričam o njoj. Dosadile su mi više teme o tome, stalno nas povezuju i stavljaju u neke negativne konotacije - zaključila je pevačica za "Blic".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.