ŽELJKO MITROVIĆ PREDSTAVIO NOVI IZUM, OVO JE NAJLUĐE DO SADA: NE VERUJEMO šta smo videli (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

svaka čast!

ŽELJKO MITROVIĆ PREDSTAVIO NOVI IZUM, OVO JE NAJLUĐE DO SADA: NE VERUJEMO šta smo videli (VIDEO)

Željko je uspeo nešto što do sada niko nije. Nećete moći da odvojite pogled od fascinantnog izuma.

Objavljeno: 08:39h

Željko Mitrović doveo je do kraja svoj projekat hibridnih skija za vožnju bez snega i vode, a sada je tom prilikom omogućio i svojim pratiocima da uživaju u neverovatnom prizoru i izumu.

- Patent se zasniva na duplo snažnijem in-wheel jednosmernom motoru bez četkica, velike snage 500 w, sa poliuretanskom kontaktnom površinom, koji kad se spustite niz padinu, sam vas podigne bez žičare. - naglasio je Mitrović u nekim od prethodnih objava.

On je svoj izum isprobao u velelepnom zdanju rijalitija "Zadruga", a bezbroj oduševljenih komentara su ga ispratili ovacijama i impresivnom podrškom.

- Bio sam u pravu! Ove moje hibridne skije, sa jednim in-wheel motorom snage 500w , omugućavaju skijanje na asfaltu podjednako komforno kao i na snegu! Ostalo je da ih isprobam na asfaltnoj padini i posle spusta da me obe skije sa pogonam na samo jednom točku podignu na vrh padine. - istakao je vlasnik televizije Pink, uz fascinantan snimak kako to vizuelno izgleda:

Uživajte u prilogu ispod:

"Ovo izgleda tako kul", "I posle se pitaju što Žeks ima svoje sledbenike, a čoveka ne mrzi da od zraka do mraka radi na stvaranju nečeg novog", "Vrhunski, malo je da je ovo svetski", "Lagano si objasnio da covek sve moze kad ima genijalne ideje i blistav um! Istrajnost, upornost, rad i trud se isplate! I ti si primer da je to tačno" - samo su neki od mnogobrojnih pohvala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.