RUŠKA SE UDAVALA TRI PUTA IZ PRVOG BRAKA IMA ĆERKU ANU! Otac je ostavio kada je imala tri meseca, evo čime se bavi!
Foto: RTV Pink printscreen

niste znali!

RUŠKA SE UDAVALA TRI PUTA IZ PRVOG BRAKA IMA ĆERKU ANU! Otac je ostavio kada je imala tri meseca, evo čime se bavi!

Ove detalje niste znali!

Objavljeno:

Ćerka Ruške Jakić, Ana, rodila se kao plod ljubavi iz njenog prvog braka. Iako se sa mužem rastala kada je devojčici bilo svega tri meseca, Ruška se celog života trudila da Ani pruži sve što poželi i zaslužuje.

Ruška Jakić svojevremeno je nosila epitet najveće zavodnice na prostoru bivše Jugoslavije, a udavala se čak tri puta. Iz prvog braka dobila je ćerku Anu, koja je od rođenja postala njen ceo svet.

Ana je odrastala uz svoju majku, obrazovala se, a kada je došlo vreme za studije, otputovala je u Italiju, a danas je uspešan life coach. Iako ju je biološki otac napustio kada je imala samo tri meseca, ćerka Ruške Jakić vezala se za njenog drugog supruga, muzičara Voju Milinu, koji je u njenom životu zamenio očinsku figuru.

Ruška Jakić
foto: Filip Plavčić

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - ispričala je jednom za medije Ana.

Sa majkom Ana ima divan odnos i jedna drugoj su najveća životna podrška.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.