"DOĐI KOD MENE IMAO BI SVE, BELO, TRAVU"! ISPLIVALE ŠOK PREPISKE ZOLE: On nudi "PRANGIJU od 22 cm"! (FOTO)
Foto: Printscreen

AU!

"DOĐI KOD MENE IMAO BI SVE, BELO, TRAVU"! ISPLIVALE ŠOK PREPISKE ZOLE: On nudi "PRANGIJU od 22 cm"! (FOTO)

Šok prepiske!

Objavljeno: 09:19h

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola iznenadio se nepristojnom ponudom koju je dobio putem Instagrama, pa je odlučio da sa svojim pratiocima na pomenutoj mreži podeli šta mu je stiglo.

Zolu je kontaktirala gospođa iz Nemačke, koja je želela da je Zola poseti i da se smuva sa njim, a kad ju je odbio, ponudila mu je i novac.

- Da li si sada napokon solo? Možeš doći kod mene u Dizeldorf? Imaćeš sve. Zvala sam da se vidimo, ali izgleda da ne možeš da primaš pozive - započela je gospođa.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen

- Izvinjavam se, ne dolazim kod nepoznatih ljudi, a uskoro krećem za inostranstvo. Tako da, svakako hvala na pozivu. Pozdrav - odgovorio je Zola.

- A ti ne veruješ u insta prijateljstva? Svi mi kažu: "Zola je za tebe". Kod mene bi imao sve, i belo, i travu, i hranu i izlaske. Imam kuću od 144 kvadrata u centru Dizeldorfa. Razvedena sam, imam ćeru od 6 godina. Ako si zainteresovan, volela bih da dođeš kod nas u Dizeldorf - nastavila je ona.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen

- Hoćeš ići u Zadrugu? Ako ideš, samo solo i ne srami se sa onom besnom kravom. Svaku sreću želim, pa ako si u prilici, javi se - dodala je gospođa.

- Nije lepo što vređate moje bivše devojke. Hvala na pozivu, ali Vaši uslovi mi se ne sviđaju, imam mnogo boljih ponuda sa većom kvadraturom i bez narkotika - odgovorio je Zola.

- Ok, ja se izvinjavam, kod nas je to normalno i ja koristim otvorone. I izvinjavam se za bivše devojke - nastavila je gospođa.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen

- Ja zaista ne koristim, a imam i prangiju 22 cm, tako da Vam je ponuda slaba. nažalost, nisam zainteresovan. Pozdrav i hvala Vam u svakom slučaju - odgovorio je Zola.

- I Vama takođe. Da li radite za novac, mislim s*ks i tako to? - upitala je ona.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen

- Ne, gospođo, plate mi ponekad kad se baš oduševe, ali samo na njihovu inicijativu. Bog me podario, pa me nekad nagrade, ali nisam zaposlen, bavim se muzikom - poručio je Zola.

- Ok, možda je tebi čudno, kod nas je to normalno. Izvinite i ugodnu noć želim - odgovorila je gospođa.

- Takođe, poz - završio je Čolić.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.