BIKOVIĆ PROGOVORIO O IMANJU KOJE JE KUPIO, ali se i dotakao OPTUŽBI BIVŠE DEVOJKE!
Foto: Aleksandra Čolić

ISKRENO

BIKOVIĆ PROGOVORIO O IMANJU KOJE JE KUPIO, ali se i dotakao OPTUŽBI BIVŠE DEVOJKE!

Miloš smatra da je jednako popularan u Srbiji i Rusiji.

Objavljeno:

Popularni glumac Miloš Biković kupio je imanje nadomak Valjeva, a već godinama pored Beograda adresa na kojoj živi mu je i Rusija.

Miloš Biković je preuredio imanje koje je kupio u blizini Valjeva, a koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina. Kako je otkrio, nakon početnih radova koje je obavio, rešio je da se posveti drugim obavezama i sve je stavio po strani.

- Nisam bio tamo dosta dugo, zaraslo je sve. Bio sam pre neki dan i dao da se pokosi. Ove godine vreme nisam provodio tamo - kaže Miloš i kroz osmeh priča šta ga komšije u selu najčešće pitaju kada ga sretnu:

- Uglavnom su to pitanja “Kad će da izađe film” ili “Gde je Baća kralj”.

Miloš Biković
foto: Aleksandra Čolić

Miloš smatra da je jednako popularan u Srbiji i Rusiji.

- Ne može da se meri gde sam popularniji, i tamo i ovde. Ima dana kada prođem Knez Mihailovom i niko me ne primeti, meni je to super. Ima dana kada me zaustave deset puta. Tako je i u Rusiji, ima dana kada prođem Arbatom i niko me ne vidi, a ima dana kada me zaustavljaju i ne mogu da prođem - priča glumac, a na objave bivše devojke Arine Vološine koja je javno tvrdila kako je on bez ljuskosti i izuzetno grub kratko je odgovorio:

Miloš Biković
foto: Aleksandra Čolić

- Ne komentarišem nikada tako nešto i moja politika ponašanja u medijima je takva od početka pa do dan danas. O svom životu ne govorim niti to komentarišem zato što smatram da čovek pažnju treba da dobije kvalitetom i radom, a ne skandalima, izlascima ili iznošenjem nekog prljavog veša u javnost.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.