REŠILA DA PROGOVORI O NESIGURNOSTIMA! Popularna pevačica nakon DUETA sa Editom dobija samo POHVALE, ali...
Foto: Instagram

KO BI REKAO?

REŠILA DA PROGOVORI O NESIGURNOSTIMA! Popularna pevačica nakon DUETA sa Editom dobija samo POHVALE, ali...

Skapirala je da je "kontrol frik"

Objavljeno:

Pevačica Sara Jo je otkrila kako se izborila sa teškim momentima u životu, pa istakla da je krhka i emotivna osoba.

Pevačica priznaje da je bilo momenata kada je preispitivala sebe, da je kontrol frik, ali da u poslednje vreme pokušava da se od toga oslobodi.

Ovih dana uživa u komplimentima koje dobija na račun duetske pesme sa Editom Aradinović, za koji je uradila spot koji je privukao pažnju ljubitelja njene muzike.

Sara Jovanović
foto: Printscreen Instagram

- Početkom godine mi je Edita poslala poruku na instagramu. Napisala je da ima jednu pesmu koja je već dugo “u fioci” i da njena mama tvrdi da je savršena pesma za nas dve. Pristup koji me je oborio s nogu, a istovremeno i zaintrigirao (smeh). Mama je itekako bila u pravu jer sam se nakon prvog slušanja zaljubila u demo. Takođe, znala sam da će pesma biti jako zahvalna za spot - kaže za “Blic” Sara Jo.

Imala je i razne nesigurnosti.

- Bile su razne nesigurnosti tokom života. Ali se praviš kada treba da je sve u redu, a kada imaš vremena pozabaviš se sa tim stvarima, da bi ih prebrodio. Svi sa sobom nosimo neke nesigurnosti. To je potpuno normalna stvar i o tome se ne priča previše. Ali treba da se počne kako bi se osvestili ljudi. U pojedinim branšama se nameće sigurnost, samopouzdanje, pogotovo kod javnih ličnosti, ali zapravo svašta nešto postoji iza kamere.

- Radila sam dosta na određenim stvarima da bi se kockice poklopile. Naravno da sam imala nesigurnosti i da ih dan-danas vučem sa sobom. Nekim danima lakše prihvatam komplimente, nekim ne doživljam sebe kako me drugi vide. Mislim da je to normalna stvar.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.