SINIŠA MEDIĆ NAJAVIO JOŠ JEDNU TUŽBU PA REKAO ZA JOVANU JEREMIĆ DA JE "RIJALITI VODITELJKA"?! RAT BUKTI!
Foto: Youtube

AUUUU!

SINIŠA MEDIĆ NAJAVIO JOŠ JEDNU TUŽBU PA REKAO ZA JOVANU JEREMIĆ DA JE "RIJALITI VODITELJKA"?! RAT BUKTI!

Ne smiruju se strasti.

Objavljeno: 18:04h

Jovana Jeremić našla se na meti voditelja Siniše Medića koji je nekada bio na čelu emisije "Press pretres". Voditeljka je, naime, otkrila da će se segment emisije "Novo jutro" koje odnedavno vodi, zvati pres pretres, što je Sinišu navelo da se obrati javnosti i najavi tužbu jer je on imao program istog naziva.

Nakon njega, oglasila se Jovana:

Jovana Jeremić
foto: Youtube

- Kad smo već kod uzimanja, Siniša me inspirisao da malo dublje pročačkam istorijat imena "Press pretres" i došla sam do zapanjujućeg zaključka i podatka. Naime, Gordana Suša koja je bila bard srpskog novinarstva čiju su misao repsektovali njeni sagovornici je još 2008. kad je bila urednik na "BK" televiziji, radila emisiju "Press pretres". Ako i ima neko da mi ne veruje, sve može da vidi na jutjubu. Tako da, ako je neko od nekog uzeo onda je Siniša uzeo od Gordane - rekla je voditeljka, i dodala:

- S obzirom na to da se svako kreće u krugu svoje pokvarenosti, pa me Siniša optužio da sam njemu ukrala ideju jer je on tako razmišljao kad je "pozajmio" od Gordane Suše naslov emisije, ne zameram mu i razumem ga, a u isto vreme i poručujem: "Nije važno šta vi govorite o meni, bitno je da ja vas sve obožavam". Što se "Novog vikend jutra" tiče naziv može i ne mora da ostane isti, bitno je samo jedno, a to je da šer bude sve veći i veći. Veliki pozdrav od Jovane Jeremić.

Ovim su njih dvoje započeli rat na društvenim mrežama, koji se ne zaustavlja, pa se tako opet oglasio Siniša, i opravdao sebe sledećim argumentom:

- Jovana Jeremić me je optužila da lažem, mogla bi još jedna tužba za to. Ona mora da ne bude toliko površna i da pogleda da se emisija Gordane Suse zvala "Pres pretres" a moja "Press pretres". Mi smo jako pazili da ne uzmemo nečiji naziv emisije. Ali to je Jovana, rijaliti voditeljka, želim joj sve najlepše i neka samo zvoni zvoncetom, jer će joj ono samo i ostati mozda u studiju. Znači koleginice draga, dobro pročitaj pa onda izađi u javnost sa izjavama. Ohhh upravo zvoniiii.

SinišA Medić
foto: Print Screen Youtube

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.