PRVO JE POZIVAO U GOSTE, A SADA JOJ PRETI TUŽBOM! Jovana Jeremić rešetala voditelja: "Nek se ne kače na moje ime!"
Foto: Promo

bukti rat

PRVO JE POZIVAO U GOSTE, A SADA JOJ PRETI TUŽBOM! Jovana Jeremić rešetala voditelja: "Nek se ne kače na moje ime!"

Jovana odgovorila Siniši Mediću na najavu tužbe.

Objavljeno:

Jovana Jeremić postala je nova voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku, a sada je došlo do vrlo nezgodne situacije. Naime, voditelj "Granda", Siniša Medić najavio tužbu Jeremićevoj, jer je, kako on kaže, "ukrala" naziv emisije "Press pretres", u kojoj je kako on kaže i sama gostovala.

- Tužiću je, mora se razmišljati o autorskim delima i ja sam sa svojim timom dugo tražio adekvatan naziv da nekoga ne oštetimo. Jovana vrlo dobro zna da takav naziv emisije već postoji pošto je čak i ona bila gost. Sad sledi tužba pa ćemo videti da li će i dalje zvoniti sa zvoncem - rekao je voditelj.

Jovana Jeremić
foto: TV Pink Printscreen

Jovana Jeremić se nakon ove optužbe oglasila i naglasila da joj nije problem da promeni naziv Jutarnjeg i da se ona uopšte nije setila da postoji isti program pod tim logom.

- U ovom slučaju zaista nije bila nikakva namera da se ošteti nečije autorsko pravo. Ukoliko je Siniša zaštitio svoje autorsko pravo, mi ćemo izmeniti naziv, to je najmanji problem. Zvaće se "Press pretresanje", a najvažnija stvar je da niko nije imao nameru da bilo šta njemu uzme. A još nešto, ta emisija se već duže vreme, nekoliko godina ne proizvodi, meni konkretno nije bila ni u "malom mozgu". Ja sam zaboravila da je postojala takva emisija. Ta emisija nije doživela uspeh kao "Novo jutro" na Pinku, ja sam gostovala u toj emisiji dva puta i ja sam se bukvalno sad setila, kada ste mi vi rekli da je Siniša radio emisiju pod tim nazivom. Nećemo mi propasti i bez tog naziva, mi imamo šer koji drugi nikada neće imati - izjavila je Jovana i dodala:

- Uostalom, pres pretres koristimo i u srpskom jeziku kao pozajmljenicu, to je nekako sleng. Zaista se nisama setila da je Siniša to radio, da sam se setila sigurno ne bih Medića uvredila, ja njega izuzetno poštujem. Ja sam takva osoba, ne baziram svoj lik, svoju popularnost i uspeh tako što povređujem i kradem. Ja sam inovativna i stvaram nove standarde, a isto tako ne volim ni da se drugi ljudi javljaju i da se na moje ime kače jer im je potreban marketing i popularnost. Postoje mnogo lepši načini da se uradi tako nešto, a mi ćemo promeniti naziv da bi Siniša bio srećan i zadovoljan. Nema problema, imaćemo možda i veći šer- zaključila je Jeremićeva za Alo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.