MARIJA ŠERIFOVIĆ IMA VAŽNU PORUKU I MOLBU ZA SVE LJUDE U SRBIJI, MNOGO JE BITNO DA OVO ZAPAMTITE!
Foto: Printscreen

BRAVO

MARIJA ŠERIFOVIĆ IMA VAŽNU PORUKU I MOLBU ZA SVE LJUDE U SRBIJI, MNOGO JE BITNO DA OVO ZAPAMTITE!

Pevačica je pričala o bitnoj temi

Objavljeno:

Pre nešto više od 14 godina, pevačica Marija Šerifović dotakla je srca ljudi širom sveta svojom pesmom „Molitva“, koja je odnela pobedu na takmičenju za Pesmu Evrovizije.

Međutim, iako je u pitanju divna praksa, Marija bi danas mnogo više želela da barem jednu vrstu molitve više nikada niko od nas ne mora da izgovori – molitvu za spasenje devojčica i dečaka koji su doživeli saobraćajnu nezgodu.

- Dragi ljudi, veliki pozdrav svima od mene. Imam jednu veliku molbu za sve vas. Kao što znate, ide septembar. Prvi septembar je značajan dan za našu decu, jer kreću u školu. Molim vas, ali vas najiskrenije molim da vodite računa šta radite u saobraćaju - poručila je Marija Šerifović.

Marija Šerifović
foto: Zorana Jevtić

Samo u periodu između 2015. i 2017. godine lakše i teže povređeno je oko 1.500 pešaka uzrasta od 0 do 14 godina, a nažalost 13 mališana izgubilo je život.

- Molim vas da prilagodite brzinu, da imate strpljenja, da poštujete propise... Nemojte da svirate i nemojte da budete nervozni. Kada vidite ležećeg policajca, usporite. To je sve jako važno. Šaljem vam puno pozdrava i poslušajte me – zamolila je pevačica.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.