OGLASILA SE SEVE PRVI PUT NAKON ŠTO JOJ SE SIN VRATIO KUĆI! Otkrila je i DETALJE koji nismo znali!
Foto: Ata images

OPA!

OGLASILA SE SEVE PRVI PUT NAKON ŠTO JOJ SE SIN VRATIO KUĆI! Otkrila je i DETALJE koji nismo znali!

Ona se sada oglasila i malo više otkrila o svemu.

Objavljeno: 16:43h

Severina je radosnu vest, podelila pred publikom na koncertu u Crnoj Gori, a iako nije puno želela da govori o čemu se radi, samo je napomenula da se "dite vratilo doma".

- Ne mogu da vam kažem o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Sa veseljem pevamo - rekla je Severina i istog trenutka prolomio se vrisak, a potom zapevala pesmu "Rođeno moje", koju je posvetila svom sinu Aleksandru.

Severina
foto: Instagram

Ona se sada oglasila i malo više otkrila o svemu.

- Proteklih 20 meseci koliko me ukinuta presuda razdvajala od mog deteta ne može se ničim nadoknaditi i zato ne mogu biti zadovoljna. Zadovoljna sam jer je ta presuda ukinuta, a neizmerno sam srećna jer će moje dijete pola vremena provoditi sa mamom i spavati u svom domu u odnosu na dve noći mesečno kako je bilo proteklih bolno predugih 20 meseci., kratko je rekla pevačica.

Odlučeno je da će dete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko sstarateljstvo nad detetom. Preostaje nam videti hoće li se roditelji uspeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje”, rekao je Matić napominjući da na ovu odluku nema žalbe i da će se naknadno boriti da Severina dobije puno starateljstvo nad detetom. “Odluku nisam vidio, ali je definitivno to - to. To je bio deo našeg zahteva, da ravnopravno starateljstvo imaju majka i otac, s tim da je odlučeno da će prebivalište deteta biti kod majke”, istaknuo je advokat pevačice.

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.