DARKO LAZIĆ PONOVO STAVLJA ŽIVOT NA KOCKU! Pevač na motoru dao PUN GAS, ludačka HRABROST!
Foto: Instagram printscreen

u krvi mu opasnost!

DARKO LAZIĆ PONOVO STAVLJA ŽIVOT NA KOCKU! Pevač na motoru dao PUN GAS, ludačka HRABROST!

Ne ulazi mu nikako u glavu!

Objavljeno:

Popularni pevač Darko Lazić godinama već ne poseduje vozačku dozvolu, a on čak nije u mogućnosti ni da je obnovi već mora ponovo da polaže. Međutim, to ga nije sprečilo da ovoga puta sedne na motor i da pun gas.

Kada je 23. oktobra 2018 godine imao tešku saobraćajnu nezgodu, nakon koje je jedva preživeo i bio u bolnici mesecima, pa potom na rehabilitaciji, Lazić je izgubio mogućnost i da svoju vozačku dozvolu obnovi.

Darko Lazić
foto: Instagram printscreen

A osim toga, ova nesreća ga nije nimalo takla, te on i dalje bez problema sedne za volan. U aprilu ove godine vozio je automobil, a sada je čak i usnimljen kako upravlja motorom.

Njega su prijatelji, ali i nova devojka Barbara Bobak, podržali u vožnji motorom pa su to čak i snimili, a u pozadini ide "prigodna" pesma "Samo gas, gas" popularnog repera Aša i jutjubera Čode.

U snimku se vidi kako se Darko priprema i kao da ima tremu, te deluje da dugo nije seo na motor. Inače, Lazić je poznat po divljanju motorom, posebno dok je bio "Zvezda Granda", te je često opominjan od strane Saše Popovića da će sa njim biti raskinut ugovor, ako nastavi da narušava bezbednost u saobraćaju.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.