DRAGANA MIRKOVIĆ LEŽI NA MILIONIMA! Najimućnija srpska pevačica nikada to nije isticala, evo koliko je BOGATSTVO!
Foto: Sonja Spasić

očekivalo se!

DRAGANA MIRKOVIĆ LEŽI NA MILIONIMA! Najimućnija srpska pevačica nikada to nije isticala, evo koliko je BOGATSTVO!

Jedan sajt je nedavno procenio koliko je bogata!

Objavljeno:

Pevačica Dragana Mirković poznata je kao najimućnija srpska pevačica, čije bogatstvo je jedan sajt nedavno procenio na 30 miliona dolara. Međutim, ona to što je imućna nikada nije isticala, a sada je otkrila da li njenim kolegama smeta to bogatstvo.

Jedan strani sajt bavio se temom ko je od naših pevača najbogatiji, a kada se njeno ime pojavilo na prvom mestu, Dragana Mirković nije krila iznenađenje:

Dragana Mirković
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

- Ja sam prvo bila iznenađena da oni uopšte znaju za naše zvezde i da se uopšte bave time. To je procena vrednosti cele karijere jedne osobe. Jeste to na neki način kompliment - rekla je Dragana i dodala:

- Ja se iskreno nadam da to ne izaziva ljubomoru, ja to nisam osetila. Toni i ja smo ljudi koji samo možemo da pomognemo kolegama, sigurno im nećemo odmoći. Kada je moj prijatelj neko ko je jači od mene i ima više, presrećna sam i ponosna, divno je imati nekog takvog, pa možda i jednog dana, ne daj bože, kao bekap. Mislim da bi kolege tako trebalo da me gledaju, jer sam se dokazala da sam uvek tu za njih da pomognem i nikada nisam pričala o tome, jer to je nešto privatno - ispričala je pevačica.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.