MODERAN DOM ANE I BASTIJANA ŠVAJNŠTAJGERA! Pogletajte kako živi poznata teniserka sa suprugom, POTPUNI MINIMALIZAM!
Foto: EPA/Filip Singer

foto!

MODERAN DOM ANE I BASTIJANA ŠVAJNŠTAJGERA! Pogletajte kako živi poznata teniserka sa suprugom, POTPUNI MINIMALIZAM!

Kao iz bajke!

Objavljeno:

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger, uživaju u svom domu u austrijskom gradiću Vestendorf, koji mnogi nazivaju i “utočištem za bogate”. Oni su se trudili da ova oaza mira bude uređena po njihovoj meri, a ono što ga odlikuje, što se može videti na fotografijama koje je Ana objavljivala na društvenim mrežama, jeste minimalizam.

Ana i Bastijan sa svojim sinovima Lukom i Leonom uživaju u prostranom domu, koji je okružen velikim dvorištem, a uključuje teniski i fudbalski teren, kao i teretanu. Oni su samo 800 kilometara udaljeni od Beograda, pa nemaju problem da dođu u našu prestonicu kad god požele.

U prostranoj kući dominiraju svetli tonovi, poput bele, krem i sive boje, kako bi prostor i vizuelno izgledao veće. Ujedno, nameštaj je masivan, luksuzan, ali ga ima veoma malo i sve je praktično uređeno i prilagođeno svojoj svrsi.

Prostrana kuhinja, u kojoj Ana svojim mališanima sprema omiljene obroke ima veliki šank, koji predstavlja radnu površinu za kuvanje. Cela kuhinja je bele boje i izgleda kao malo gastronomsko carstvo.

Anina spavaća soba je u mirnim bež tonovima, sa masivnim bračnim krevetom, i velikim ogledalom, pred kojim se teniserka sređuje za posebne prilike. Da bi ostali u dobroj formi, uprkos tome što su na svoje sportske karijere stavili tačku, Ana i Bastijan u kući imaju i teretanu u kojoj redovno treniraju.

Teniserka i njen suprug se trude da svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti, ali fotografije koje su objavljene na društvenim mrežama i te kako govore u prilog tome da oni imaju svoje carstvo.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.