FOTOGRAFIJA ĐOGANIJEVIH STARA 25 GODINA! Nekada su bili SREĆNA PORODICA! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

EMOTIVNO!

FOTOGRAFIJA ĐOGANIJEVIH STARA 25 GODINA! Nekada su bili SREĆNA PORODICA! (FOTO)

Svako od njih je započeo novi život, imaju svoje porodice, dok Gagi krije svoju partnerku

Objavljeno:

Anabela Atijas i Gagi Đogani, bivši dens par, devedesetih godina prošlog veka stekao je veliku popularnost sa grupom „Fanki Dži”, a iz njihove ljubavi rodile su se dve devojčice – Luna i Nina.

Iako ponekad zaboravimo kako su naše poznate ličnosti izgledale u mladosti, tu su društvene mreže da nas podsete. Brojne arhive fotografija sakrivene su baš na Instagramu, a sada je isplivala porodična Đoganijevih, koja je stara 25 godina.

Na pomenutoj objavi Luna ima nepunih godinu dana, a denser je imao dugu, crnu kosu, dok je Atijasova bila plavuša i nosila je šiške. Obučena u žutu majicu i šarene pantalonice, naslednica je pozirala sa roditeljima koji nisu skidali osmeh sa lica.

Tada je ovaj par bio u velikoj ljubavi, dok je danas situacija mnogo drugačija.

Posle Lune, bivši par je dobio još jednu ćerku – Ninu, a potom su krenuli problemi. Đogani se odao ozbiljnim porocima, alkoholu i narkoticima, a na sve to došla je i finansijska kriza, te su ubrzo okončali brak. Anabela sada uživa u ljubavi sa Andrejom Atijasom, dok denser svoju nežniju polovinu krije od očiju javnosti.

Đoganijeva je, sa druge strane, 25 godina kasnije – stasala u pravu ženu. Udala se i postala je majka devojčice Mie, koja je centar sveta za nju i njenog supruga Marka Miljkovića.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.