PREMINUO JE PREZGODNI DEČKO ČUVENE PEVAČICE: Predozirao se kuglom kokaina!
Foto: Profimedia

tuga

PREMINUO JE PREZGODNI DEČKO ČUVENE PEVAČICE: Predozirao se kuglom kokaina!

Ovaj tridesetdevetogodišnji muškarac se onesvestio nakon što je na ovaj način uzeo preveliku dozu ove supstance

Objavljeno: 20:39h

Muž rijaliti zvezde i bivše pevačice Keri Katone, Džordž Kej preminuo je nakon što je pred osobljem u hotelu pojeo kuglu kokaina.

Ovaj tridesetdevetogodišnji muškarac se onesvestio nakon što je na ovaj način uzeo preveliku dozu ove supstance.

Jedan od radnika u hotelu video je kako muškarac vadi iz čarape veliku kuglu kokaina koju je dao Keju nakon čega je pojeo sadržaj. Bivši ragbista odmah je prebačen u bolnicu nakon čega je preminuo, a nakon istrage su mu u hotelskoj sobi pronašli tragove kokaina na umivaoniku.

- Smrvio je lopticu za koju smo verovali da je kokain, nakon toga mu je pozlilo naglo, smestili smo ga u položaj koji je bio pogodan za njegovo stanje, a zatim pozvali pomoć - rekao je jedan od radnika u hotelu.

Sa poznatom pevačicom venčao se 2014. godine samo pet meseci nakon što su dobili ćerku, ali su se razišli 2015. godine, a dve godine nakon toga i zakonski razveli. Oni koji ga znaju kažu da se njegovo stanje sa uzimanjem raznih supstanci i lekova pogoršalo za vreme braka sa pevačicom, a naročito nakon razvoda kada mu je onemogućeno da viđa ćerku.

- Gospodin Kej se ponašao nepredvidivo, kucao je na vrata ostalih gostiju, vrlo često je bio paranoičan i govorio je da samo želi da mu neko bude prijartelj. Jednom prilikom kada je preterao i ugrozio privatnost ostalih gostiju odveli smo ga u sobu, nakon čega se smirio i tražio picu. Tom prilikom na umivaoniku smo videli beli prah nalik kokainu - rekao je jedan od radnika.

Bonus video:

00:11

AJFONKA KUPILA AUTO SEDIŠTE ZA LJUBIMCA! Tijana ŠOKIRALA izjavom: Sami birate da li je za BEBU ili PSA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.