OGLASIO SE OTAC MLADIĆA KOG SU MALTRETIRALI NA NASTUPU JALE I BUBE: Dobio je STRAHOVE, ne može da priča!
Foto: Espreso

au

OGLASIO SE OTAC MLADIĆA KOG SU MALTRETIRALI NA NASTUPU JALE I BUBE: Dobio je STRAHOVE, ne može da priča!

Njemu je sve vreme bio telefon u ruci, to se i na snimku vidi

Objavljeno:

Na nedavnom nastupu repera Bube Korelija i Jale Brata u Nišu došlo je do incidenta, kada su članovi njihovog tima nasrnulni na mladića iz publike, a tim povodom se sada oglasio i otac mladica na koga su nasrnuli to veče.

Otac mladića kaže da je u šoku zbog svega što se dogodilo, ali i njegov sin.

Saznao sam za ceo slučaj posle 3 dana. Poslala mi je jedna drugarica snimak. Bilo mi je sumnjivo da je on. Ali vidim on već tri noći ne spava, silazi sa sprata dole. Kada sam video snimak, pozvao sam ga telefonom, pitao ga što mi nije rekao, a bilo ga je strah, strah da mu se nešto ne desi - počeo je otac mladića.

Buba Koreli, Džala Brat
foto: Printscreen

- Dok je prilazio Bubi, ova dvojica su prišli otpozadi, ne znamo ko je, uhvatili ga, izbacili ga dole, posle ga udarili dva puta. Njemu je sve vreme bio telefon u ruci, to se i na snimku vidi. On je telefon nameštao da se slika sa njim.

Dejan je zatim rekao da je zbog svega što se desilo kontaktirao advokata.

- Sin kaže da je imao tri podliva i ogrebotine na desnoj ruci i zadnjem desnom putu. Mi nismo išli kod lekara, sada se vrlo malo poznaje. Čuo sam se sa advokatom. Ne znam šta da kažem. To je strašno. Ja svog sina nisam udario nikada. On sada ima traume, plaši se, ne želi da priča - zaključio je otac.

Bonus video:

01:35

ESPRESO VIDEO: Aco Pejovic

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.