ĆERKA ISIDORE BJELICE NA GODIŠNJICU SMRTI SVOJE MAJKE OBJAVILA NEŠTO PRETUŽNO: Suze nisu dovoljne nakon ove FOTKE!
Foto: Printscreen Instagram

AU

ĆERKA ISIDORE BJELICE NA GODIŠNJICU SMRTI SVOJE MAJKE OBJAVILA NEŠTO PRETUŽNO: Suze nisu dovoljne nakon ove FOTKE!

Baš kao i njena majka, Vila je veliki borac, pa se uprkos neopisivom bolu potrudila da sa svojim životom nastavi dalje, a da svoje uspehe posveti upravo Isidori. Ipak, danas je neutešna, skrhana bolom i slomljena, jer je od Isidorine smrti prošlo već godinu dana

Objavljeno:

Vila Pajkić pre godinu dana ostala je bez velike životne podrške, svoje mame Isidore Bjelice.

Baš kao i njena majka, Vila je veliki borac, pa se uprkos neopisivom bolu potrudila da sa svojim životom nastavi dalje, a da svoje uspehe posveti upravo Isidori. Ipak, danas je neutešna, skrhana bolom i slomljena, jer je od Isidorine smrti prošlo već godinu dana.

Vila Evanđelina Pajkić zajedno sa bratom Lavom i ocem Nebojšom majci je tokom borbe sa teškom bolešću bila velika podrška. Ipak, uprkos svom trudu, Isidora je izgubila bitku za život i svoje voljene napustila je pre tačno godinu dana.

Njena deca, veliki borci nastavili su dalje da žive, nižući uspehe na koje bi njihova majka bila izuzetno ponosna. Ipak, danas je njihova bol nemerljiva, a Vila Pajkić majci je uputila i emotivnu poruku uz niz fotografija, koje predstavljaju najlepše trenutke Isidorinog života.

- Najviše isto zauvek - napisala je Vila opisavši ljubav prema majci.

Bonus video:

01:35

ESPRESO VIDEO: Aco Pejovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.