"KAD NEKO HOĆE I ŽELI MOŽE DA NAĐE VREMENA..." DARA BUBAMARA OTKRILA ZAŠTO JOJ DEČKO NE DOLAZI NA NASTUPE!
Foto: Instagram

AUUUU!

"KAD NEKO HOĆE I ŽELI MOŽE DA NAĐE VREMENA..." DARA BUBAMARA OTKRILA ZAŠTO JOJ DEČKO NE DOLAZI NA NASTUPE!

Kada nije na sceni uživa sa sinom Kostom koji joj je najveće bogatstvo.

Objavljeno:

Folk pevačica Dara Bubamara ovo leto provodi radno - u jednom popularnom klubu u Požarevcu zatekla ju je i ekipa "Premijere", kojoj je priznala da, kada nije na sceni, uživa sa sinom Kostom koji joj je najveće bogatstvo.

-Svaki put kad idemo zajedno on me onako zagrli i kaže:"Mama, Bože, vidi koliko sam viši od tebe", ja kažem:"Hvala Bogu da si viši, mama bi želela da budeš i dva metra!" Presećna sam kakav je, hvala Bogu... I ja kažem - to je sve od Boga! Kako radiš u životu, tako ti se vraća... Moja najveća sreća je da imam divnu porodicu, divnog bivšeg muža, divnog dečka, divnog sina, publiku koja me prati... - ponosno ističe Dara.

Dara Bubamara
foto: Instagram

Na pitanje zbog čega je na nastupima nikada ne prati dečko Marko, koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Toni, pevačica objašnjava:

-On je potpuno drugi tip, voli da trenira, ima puno svojih obaveza, legne ranije, nešto ne voli klubove što je meni okej. Ne meša mi se u posao, ja se njemu ne mešam u posao, ali zato smo uvek zajedno na odmorima... Kad neko hoće, kad neko želi može da nađe vremena svaki dan - objašnjava pevačica, koja je novi odmor odložila za septembar, zbog unapred zakazanih nastupa koje ima.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.