KRISTINA SPALEVIĆ OTKRILA SVE O UPOZNAVANJU SA ŽENOM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, ODUZELE JOJ SE NOGE!
Foto: Damir Dervišagić, Youtube

AU!

KRISTINA SPALEVIĆ OTKRILA SVE O UPOZNAVANJU SA ŽENOM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, ODUZELE JOJ SE NOGE!

Ona je rešila iskreno da ispriča šta se tačno desilo tog dana.

Objavljeno:

Kristina Spalević u srećnoj je vezi sa Kristijanom Golubovićem, a sada je otkrila kako je proteklo upoznavanje sa njegovom bivšom suprugom.

Ona je rešila iskreno da ispriča šta se tačno desilo tog dana.

"Biću maksimalno iskrena što se ovoga tiče. Bili smo u Kragujevcu, nije mi na pamet palo da izađem iz auta, on je nosio detetu poklone. Kristijan hteo da se ošiša, terao mene da radim nokte. A salon je bio pored njegove zgrade. Ja izlazim i samo u jednom trenutku vidim Ivana, samo sam se okrenula, ja sam se sakrila, nikad nisam tako kukavički postupila. Bilo me je sramota. Zvala sam mamu, i samo u jednom trenutku čujem da me neko zove. Nisam to očekivala, dozivala me je Ivana, i stala sam ovako. Nikad se nisam tako u životu, ne mogu da kažem da sam se uplašila. Ja sam nju posmatrala kao neku strogu ženu, a ona mi je prišla, pružila ruku, u jednom trenutku me je samo zagrlila, nisam mogla ništa da progovorim. Bilo me je sramota da pogledam dete, i onda je Kristijan otišao da se frizira, pritom tu su njegove drugarice i poznanice. Pozvao me je sa strane, i tek tu su mi krenule suze", pričala je Kristina.

Kristina Spalević
foto: Instagram

"Koliko si ti vremena provela s njom, je l' ti je rekla nešto?", pitao je voditelj.

"Rekla je njemu, i znam da sam ja na njenom mestu, ne bih ni ja krivila treće lice. Nemam pojma o čemu smo razgovarale, ja sam bila oduzeta. Čisto iz neprijatnosti smo krenule da komentarišemo i pričamo nešto. Bilo mi je neprijatno, i stiže mi poruka od Kristijana da dođem. Ona je nenormalno prijatna žena. Bilo bi bolesno da se družimo nas dve, osudu nisam videla s njene strane, a mislim da njega i te kako krivi, jeste povređena. Drži se ona, ali prema meni nema ništa tako", nastavila je Kristina u emisiji "Narod pita".

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.