OLJA CRNOGORAC NAM JE POKAZALA ONO ŠTO NIKOME PRE NIJE! Sve odiše LUKSUZOM, a jedan predmet NEMA NIKO SEM NJE!
Foto: Privatna arhiva, Ilustracija/Espreso.co.rs

GARDEROBER POZNATIH SA MILICOM

OLJA CRNOGORAC NAM JE POKAZALA ONO ŠTO NIKOME PRE NIJE! Sve odiše LUKSUZOM, a jedan predmet NEMA NIKO SEM NJE!

Njen garderober odiše luksuzom, a dizajnerka je za Espreso otkrila i koja je njena omiljena stvar iz istog!

Objavljeno: 16:00h
Milica Stanimirović

Olja Crnogorac je nekada bila omiljeno lice sa "malih ekrana", a onda je rešila da se povuče sa televizije i započne novi biznis, tačnije dva! Postala je dizajnerka, a otvorila je i svoj rent a car, a javnost sve to prati na njenom Instagram profilu koji ima preko 150.000 pratilaca.

Olja Crnogorac
foto: Privatna arhiva

Espreso započinje novi serijal "Garderober poznatih sa Milicom", a Olja je prihvatila naš poziv da bude prva VIP ličnost koja je otvorila vrata svog doma i pokazala svoj luksuzni garderober i sve što se u njemu nalazi.

Iako me je raskošni dom bivše voditeljke očarao moram da priznam kako sam bila daleko više zaintrigirana njenim ormanom koji je sve samo ne skroman.

Kada sam ušla u njen garderober primetila sam da sve odiše luksuzom. Zanimalo me je kako je došla na ideju da napravi garderober i da li joj je neko pomogao da on danas izgleda baš ovako.

Olja Crnogorac
foto: Espreso

- Ranije sam imala neku improvizaciju garderobera, nekada je bilo bolje sređeno, nekada lošije. Kada sam bila mala stalno sam crtala svoj garderober, tako da sam ja sada ostvarila svoj dečiji san. Sama sam ga dizajnirala, sredila, pomagale su mi fotografije koje sam pronalazila na Internetu. Sama sam lepila led trake kako bi bio što lepši, slagala torbe po bojama…- rekla je Olja za početak našeg razgovora o svom "malom ženskom raju".

Olja Crnogorac
foto: Espreso

Kao žena koja ima puno stila i veliki je uzor devojkama u oblačenju, zanimalo nas je da li "slepo prati trendove".

- Nisam zavisna od trendova. Kada vidim da je nešto ultra moderno, baš namerno ne želim to da nosim i da budem uniformisana. Nosim stvari koje su mi udobne, koje ističu ženstvenost, figuru... Želim da budem jedinstvena i da moj stil bude prepoznatljiv, pa makar nije po tim “modnim pravilima”- izjavila je bivša voditeljka za Espreso.

Olja Crnogorac
foto: Espreso

Prvo što sam zapazila je deo gde stoji obuća. Olja mi je rekla da ne zna koliko tačno ima pari obuće, ali veruje da ih ima oko 300. To je njena bolest, a najviše novca je dala baš za jedne čizme.

- Nekada sam najviše novca davala na cipele, ali danas ne. Sada najviše dajem na nakit. Bitno mi je da bude lep, ali i dugovečan, kako bih mogla da ga nosim i za 20 godina. Ima dosta “gluposti” na koje sam davala mnogo novca, ali ako baš moram da izdvojim jednu onda su to jedne čizme koje su u to vreme bile “moderne”, a sada ne znam ni gde su - rekla je Olja, pa otkrila od koga je dobila najdraži poklon:

Olja Crnogorac
foto: Espreso

- Najdraži poklon je od moje bake. Pre par godina mi je dala jednu pletenu bluzu za koju sam mislila da je previše staromodna, ali sam je čuvala sve ove godine i sada je rado nosim.

TORBA SA LIKOM MARŠALA

Olja Crnogorac
foto: Espreso

- Omiljena stvar u garderoberu mi je torba sa likom Tita. Sve znam o njemu i Jovanki, komunizmu, tom period kada je on bio vlast, kao i o Golom Otoku, sve to me jako zanima. Našla sam neku devojku koja pravi takve torbice i ona je bila u čudu kada je čula da želim torbu sa njegovim likom, budući da svi žele Merlinku ili Odri na torbi, a ja sam tražila Tita. Torba je ručni rad, oni koji vole Tita su oduševljeni kada me vide da je nosim, a oni koji ga ne vole nisu baš srećni - otkrila je Olja za naš portal.

Olja Crnogorac
foto: Privatna arhiva

Njeni ljubimci su bili u luksuznom garderoberu, Olju prate u stopu, a on kaže da još uvek nije zagrizla u tu "bolest" da oblači svoju macu i kucu. U jednom trenutku je maca želela da pobegne od veselog psa, pa je našla sigurno mesto u jednoj kesi.

Olja Crnogorac
foto: Espreso

- Kuca i maca nemaju svoju garderobu, još uvek nisam zagrizla u tu “bolest” da moram da ih oblačim. Imaju samo neke fine ogrlice, a možda u bliskoj budućnosti počnem da pravim kabanice za pse, jer kad izađemo po kiši u šetnju, posle toga mora obavezno kupanje, pa sušenje... - rekla je ona.

Dizajnerka je napravila poseban deo za skupocene torbe, kao i za nakit koji joj je trenutna "opsesija". Tu je i kutak za šminkanje, kao i veliko ogledalo ispred kog Olja svakodnevno pravi selfije i objavljuje na svom profilu na Instagramu.

Olja Crnogorac
foto: Espreso
Olja Crnogorac
foto: Privatna arhiva

Želela sam da saznam ko je po njoj najbolje obučena žena na estradi, kao i kojoj VIP osobi fali stila.

- Jelena Karleuša je žena koja može da stvar od 10 evra napravi kao da je million dolara. Sredila bih Teodoru Džehverović, ona ima tinejdž stil, ali bi trebala da ga promeni u neki sofisticiraniji stil, damski, jer više nije tinejdžerka - rekla je dizajnerka za kraj našeg razgovora.

Pogledajte još fotografija garderobera Olje Crnogorac u galeriji ispod teksta.

1 / 10 Foto: Espreso

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.