SVI PRIČAJU KAKVO TELO OLJA IMA! Dizajnerka pomutila razum, na društvenim mrežama je GLAVNA TEMA: Uživa u LUKSUZU!
Foto: Printscreen Instagram

OPA!

SVI PRIČAJU KAKVO TELO OLJA IMA! Dizajnerka pomutila razum, na društvenim mrežama je GLAVNA TEMA: Uživa u LUKSUZU!

Dizajnerka je otišla na odmor.

Objavljeno:

Olja Crnogorac ne prestaje da izaziva pažnju javnosti svojim fotografijama na Instagramu!

Bivša voditeljka, a sada dizajnerka, ponovo je otišla na odmor i to baš u Lisabon.

Ona svakodnevno sa svojim pratiocima na Instagramu deli najzanimljivije trenutke sa svog odmora, a ovoga puta je objavila fotografiju koja će kod mnogih izazvati ljubomoru, kako zbog linije koju Olja ima, tako i zbog načina života koji vodi.

Ona je pozirala u jednom kafiću gde ispija skupoceni šampanjac i uživa u sunčanom danu. Popularna "Montenegrina" na sebi ima zanimljiv kupaći kostim, koji ovoga puta nije otkrio previše njeno zgodno telo. Šešir i naočare su takođe tu, a po njenom osmehu možemo da vidimo da jednostavno zna da uživa u životu.

"Prava je tajna sreće da mnogo zahtevamo od sabe, a jako malo od drugih. Ja zahtevam od sebe da popijem jednu čašu i malo sušija, a drugi nek pojedu i popiju ostatak", napisala je Olja.

Olja je podelila juče fotografiju iz jednog izlaska, a njena odevna kombinacija izazvala je mnogo komentara, uglavnom pozitivnih. "Kakvo telo", "Mačko", "Koliko si zgodna", su samo neki od komentara.

"Sinoć je moje srce osvojila fado muzika, preukusni bakalar, vino verde koje mi je pomutilo razum i Lisabon koji me je vezao zlatnim nitima da mu se opet vratim", podelila je oduševljenje bivša voditeljka.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.