Al' su se zeznule: Ovo su Srpkinje koje su se krš udale i sada ispaštaju zbog toga! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

pogreši čovek

Al' su se zeznule: Ovo su Srpkinje koje su se krš udale i sada ispaštaju zbog toga! (FOTO)

Nemaju baš svi sreće u ljubavi, ali neke naše poznate lepotice su se baš dobro prevarile prilikom izbora partnera. Pa dobro, možda imaju sreće u kartama...
Objavljeno:

Nataša Bekvalac

Nekada najlepši srpski par Nata i Dača, takođe je neslavno završio, a nakon stravične saobraćajne nesreće koja je zadesila tada slavnog vaterpolistu i burnih svađa koje su usledile, kap koja je prelila čašu bilo je Dačino navodno neverstvo.

On je, navodno, izvesno vreme bio u vezi sa Milicom Dražin, stomatološkom sestrom, ćerkom poznatog novosadskog stomatologa.

Spekulisalo se da je Nataša o neverstvu saznala preko svoje sestre Jelene Mrkić, koja je Miličina prijateljica, a govorilo se i da je u njegovom telefonu videla poruke koji dokazuju preljubu.

foto: Dragana Udovičić

Seka

S druge strane, Seka je realno gledano ubola premiju: ljubav, preslatki sinčić, skladan brak, Veljko je dobar frajer ali... Ovo ali devojci sreću kvari.

Ako imamo u vidu bivše modelsice udate za milionere, šeike i čuvene biznismene, Seka se i nije baš ovajdila u materijalnom smislu.

Za one koji se ne sećaju, Veljko je pre ulaska u vezu sa pevačicom, radio kao njen telohranitelj, Seka mu je tu došla kao poslodavac, pa tako da i nije bio baš neka prilika, naravno posmatrano sa gledišta današnjih sponzoruša, ali i materijalističkog sveta u kojem svi mi, nažalost, živimo.

foto: Printskrin / Instagram / Seka Aleksić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.