Al' su se zeznule: Ovo su Srpkinje koje su se krš udale i sada ispaštaju zbog toga! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

pogreši čovek

Al' su se zeznule: Ovo su Srpkinje koje su se krš udale i sada ispaštaju zbog toga! (FOTO)

Nemaju baš svi sreće u ljubavi, ali neke naše poznate lepotice su se baš dobro prevarile prilikom izbora partnera. Pa dobro, možda imaju sreće u kartama...
Objavljeno:

Dok su njihove koleginice ulovile milionere, biznismene, šeike i još kojekakve budže, one se baš i nisu mnogo ovajdile, a da stvar bude još gora, većina njih se na kraju i razvela, pa su završile kao samohrane majke (sa i bez alimentacije).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za svaku pohvalu je činjenica što nisu jurcale za lovom i to apsolutno stoji, ali svakako su mogle da povedu malo više računa prilikom izbora svog emotivnog partnera.

Goca Tržan

Kada su se Goca i njen bivši suprug Ivan Marinković venčali 2007. godine verovatno ni u najcrnjim snovima nisu mogli da zamisle u šta će se pretvoriti njihova ljubav.

Ubrzo su se razveli, nakon čega je usledilo brutalno razračunavanje preko medija, iznošenje prljavog veša i najstrašnije blaćenje.

Prvo je Ivan optužio Gocu da ga ucenjuje oko stana, kao i da ga je prijavila policiji za uznemiravanje i pretnje. Pričao je i da ga je varala, a navodno je imao i dokaze za to.

S druge strane, Goca je pričala da je i nju Ivan varao, kao i da ju je fizički maltretirao.

foto: Damir Dervišagić

- Verovatno prvi put otkako sam javna ličnost, osećam stid. Sramota me je svog ličnog izbora, sramota me je što znam da će moja ćerka ubrzo moći da pročita laži koje je njen tata rekao o njenoj mami. Jer, kako devojčici koja je stalno sa mamom objasniti da njen otac iz čiste obesti, a možda i dosade nalazi za shodno da govori o tome kako njena mama ne brine dovoljno o njoj, a ona dobro zna koliko lepo živi sa svojom mamom - navela je tada Goca u svom saopštenju za medije.

Leontina

Kantautorka Leontina Vukomanović stavila je pre sedam godina tačku na emotivnu vezu sa muzičarem Filipom Patom sa kojim ima ćerku Luciju.

Leontina je pre tri godine otkrila da sama odgaja ćerkicu i da joj bivši u finasijskom smislu uopšte ne pomaže jer nema takvu obavezu.

foto: Dragan kadić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.