NE DAJ BOŽE DA MOJ SNIMAK IZAĐE U JAVNOST, SEVERINA POSTAJE PROŠLOST: Našu zvezdu zovu hodajući SE*S, živa vatra!
Foto: Silver

opa!

NE DAJ BOŽE DA MOJ SNIMAK IZAĐE U JAVNOST, SEVERINA POSTAJE PROŠLOST: Našu zvezdu zovu hodajući SE*S, živa vatra!

Razbila sve predrasude!

Objavljeno: 12:15h

Dušica Grabović ne prestaje da izaziva kontroverze, a pevačica je rešila da otkrije sve zablude i istine o sebi.

Dušica je ispričala zbog čega voli da se snima tokom s*ksa, po čemu je bolja od Severine, ali i zašto nikada neće otići pod nož

- Živimo u 21. veku, svi se snimaju i ne vidim zašto je to bilo kome čudno. Ne daj bože da izađe moj snimak s*ksa jer sam ja prevazišla Severinu. Ne znam kako bih preživela da moj intimni snimak ugleda svetlost dana - kaže na početku razgovora Dušica, i dodaje da su je muškarci oduvek doživljavali kao vatrenu ženu.

Dušica Grabović
foto: Silver

- Na ženi se vidi kakva je u krevetu, da li je prazna ili hodajući se*s, a tako mene zovu - kaže Dušica i objašnjava koje je sve operacije imala.

- Sledim primer Bijonse i Džej Lo, one su prirodne i nemaju silikone. Botoks je jedino što sam radila, a nemam nijednu estetsku korekciju. Ni usne nisam radila. Podržavam prirodni izgled, a razumem da neko ugradi silikone ukoliko je grudi nasledio od tate - kaže kroz smeh pevačica.

Dušica Grabović
foto: Silver

Kako dodaje, otkako je postala javna ličnost, najteže joj padaju laži o sebi.

- Mnogo je neistina izrečeno o meni, čak u toj meri da imam problem da se udam. Pisali su da sam izgubila posao jer sam bila sa kolegom u njivi u policijskom automobilu, pisalo se da sam uhapšena u Cirihu... Zbog takvih stvari sam imala dosta problema. Čak sam i pokušala da izbrišem vesti sa interneta, ali nisam uspela - kaže Dušica i objašnjava da su joj te stvari bile prepreke u vezama.

- Muškarci gledaju sve, pogotovo ako su Balkanci. Svima sam rekla da treba prvo da me upoznaju jer ako poveruju u ono što pročitaju o meni, neminovno će otići. Možda zvuči paradoksalno, ali imala sam više udvarača dok sam radila kao policajka - kaže Dušica, i dodaje da nikada ne bi bila u vezi sa kolegom.

- Muvale su me kolege sa estrade, ali sam im uvek govorila da ne treba da me gledaju kao ženu. Sada me zovu "brat Duško", ali to nije dobro - kaže na kraju Dušica.

Dušica Grabović
foto: Silver

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.