NOVI DETALJI LJUBAVNE PRIČE KANJEA I IRINE ŠAJK: Ona NEĆE da se sa njim pojavljuje u JAVNOSTI!
Irina Šajk, Foto: Profimedia

ŠOK

NOVI DETALJI LJUBAVNE PRIČE KANJEA I IRINE ŠAJK: Ona NEĆE da se sa njim pojavljuje u JAVNOSTI!

- Ona ne želi da mediji misle da njih dvoje izlaze - kaže izvor

Objavljeno:

Kanje Vest (44) i Kim Kardašijan (40) pokrenuli su brakorazvodnu parnicu u februaru ove godine. Ovo je dalo povod medijima da pišu o navodnoj vezi repera sa manekenkom Irinom Šajk (35), s kojom se, prema nekim navodima, zabavljao i pre nego što je oženio rijaliti-zvezdu Kim Kardašijan (40).

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Par je prvi put viđen zajedno na proslavi Kanjeovog rođendana u Provansi u Francuskoj. Međutim, izvor je za Page Six ispričao da simpatije nisu obostrane.

- Irini se Kanje sviđa kao prijatelj i ne želi vezu s njim - tvrdi pomenuti izvor, te dodaje da je reper pozvao Irinu da mu se pridruži na reviji modne kuće Balenciaga u Parizu, što je manekenka odbila.

- Ona ne želi da mediji misle da njih dvoje izlaze, pa ne želi ni da se javno pojavljuje sa njim, a da se pojavila u Parizu to bi izazvalo novu lavinu naslova - ispričao je izvor, te objasnio da je manekenka i na Kanjeovom rođendanu bila samo u ulozi prijateljice.

- To je bilo prijateljski, na rođendanu je osim nje bilo još 50 gostiju. Irina je sada zadovoljna samačkim životom i ne želi da je povezuju sa bilo kim - zaključuje izvor.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.