BORA SANTANA OTKRIO KO MU JE NAMESTIO PRIČU SA ROĐENOM SESTROM MILICE KEMEZ: Doneo odluku o ulasku u sledeću sezonu
Foto: Printscreen/ Adriamedia TV

EKSLUZIVNO!

BORA SANTANA OTKRIO KO MU JE NAMESTIO PRIČU SA ROĐENOM SESTROM MILICE KEMEZ: Doneo odluku o ulasku u sledeću sezonu

Bora Santana je eksluzivno za naš portal otvorio duši i otkrio nepoznate detalje iz privatnog života.

Objavljeno:

Rijaliti učesnik Bora Santana došao je večeras na promociju prvog albuma pevača Slobe Radanovića, sa kojim je cimer u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a eksluzivno za naš portal progovorio je o odnosu sa Milicom Kemez, o njenoj sestri Mireli i otkrio da li će ući u sledeću sezonu rijalitija.

- Čujemo se, naravno, tu smo jedno za drugo šta god da treba, i u dobru i zlu. Toliko smo stvari prošli za dve godine u Zadruzi. - rekao je na početku Santana i priznao da li su se pomirili:

- Nismo se pomirili, ne znamo šta će da bude. Ne može jedno bez drugo i neko kada se voli, svađa se. Napravićemo presek svega toga, otvorićemo dug razgovor, videćemo vremenom šta će biti. Nadam se da ćemo doneti adekvatnu odluku i dobru odluku za nas. - istakao je Bora.

Velika se prašina podigla u Beloj kući kada su u javnost izašle spekulacije da je Bora Santana bio u prisnom odnosu sa Mirelom Kemez, rođenom sestrom njegove bivše devojke i zadrugarke Milice Kemez.

On je sada za naš portal priznao pravu istinu i otkrio detalje vezane za taj komplikovani odnos.

- Tačku sam stavio na priče o Mireli, istinu sam rekao, da se ne ponavljam, svi znamo šta je istina. Istina je da sam bio kod nje, da je ona bila na proslavi, da ništa više od toga nije bilo. Od tih poljubaca, u obraz i ruci, gde sam bio kao malo prisniji. Nije to bilo direktno muvanje. Meni je žao što je to tako, ja sam bio posle opušten. Pričala je ona sa svojom sestrom i nadam se da ćemo popričati svo troje. - rekao je bivši učesnik rijalitija.

Takođe, Bora Santana je istakao da je Ermina Pašović pokretač celokupne priče o turbulentnom odnosu ovog tria.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.