NJEGOV ŽIVOT PRATILI SU PROBLEMI, A MALO KO ZNA KAKO IZGLEDA NJEGOVA BIVŠA ŽENA: Bila mu je najveća ljubav! (FOTO)
Foto: prentscreen/youtube/Zadruga

ima čak i sina sa njom

NJEGOV ŽIVOT PRATILI SU PROBLEMI, A MALO KO ZNA KAKO IZGLEDA NJEGOVA BIVŠA ŽENA: Bila mu je najveća ljubav! (FOTO)

Čorba nakon Zadruge uživa u ljubavi sa Teodorom, takođe takmičarkom Zadruge 4.

Objavljeno:

Milan Janković Čorba završio je četvrtu sezonu Zadruge upamćen po druženju sa Kristijanom Golubovićem, ali i nekoliko emotivnih veza sa učesnicama rijalitija.

Milan Janković Čorba
foto: Youtube

Poslednju romansu otpočeo je sa Teodorom Bilanović sa kojom je i nakon rijalitija ostao u vezi, a malo ko zna kako izgleda njegova, do sada najveća ljubav - bivša supruga sa kojom ima sina Despota.

Iako Čorba nije mnogo govorio o njoj u toku Zadruge, za medije je nešto više otkrio reperov brat Marko.

"Njegova tadašnja supruga i on su dosta dobro funkionisali. Upoznali su se u Herceg Novom, dok je radio kao šef kuhinje. U to vreme se održavala u tom gradu neka kulturno-umetnička dešavanja, gde je on nastupao, a njegova bivša supruga je, kao slikar, takođe učestvovala na tim dešavanjima, radeći na nekim portretima... Razveli su se kada je otišao za Kuvajt, zbog posla, a ona je ostala sama dole, što je bilo jako teško za nju, jer nije mogla da se navikne na naš život ovde, u Enklavi, jer dolazi iz sredine gde ljudi žive normalno. Ipak je ljudima, koji nisu odozdo, dosta teško da se naviknu na takav način života i to je glavni razlog njihovog razvoda. Ali ljubav među njima postoji i rezultat iste je njihov sin Despot", rekao je.

Čorbina bivša supruga se sa njihovim sinom pojavila u jednoj od brojnih čestitki koje su zadrugari dobijali u toku boravka u rijalitiju, što je repera dovelo do suza.

Čorba
foto: Youtube

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.