ŠOK! ANDRIJA JO OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA LEOM STANKOVIĆ: Imao je OPERACIJU, potkačio Vojaža i Breskvicu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/jutjub

eksluzivno za espreso

ŠOK! ANDRIJA JO OTKRIO ISTINU O ODNOSU SA LEOM STANKOVIĆ: Imao je OPERACIJU, potkačio Vojaža i Breskvicu! (VIDEO)

Jović je eksluzivno za naš portal otkrio zanimljive detalje iz života.

Objavljeno: 22:16h

Poznati Jutjuber i pevač Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, pojavio se na promociji prvog albuma pevača Slobe Radanovića.

On je eksluzivno za naš portal progovorio iskreno o svojoj muzičkoj karijeri, da li bi se ponovo pojavio na Bioviziji, o Breskvičinoj i Vojaževoj novoj pesmi, nedavnoj operaciji i o odnosu sa jutjuberkom Leom Stanković.

- Super sam. Sloba me pozvao na njegovu promociju, pa sam došao da ga podržim, da čujem nove pesme ovako premijerno. - rekao je na početku Jović i otkrio da li možemo očekivati i od njega neku novu pesmu:

- Sad sam trenutno na pauzi što se tiče muzike, zato što sam želeo da se posvetim najviše Jutjubu, zato što sam od njega i krenuo i zapostavio ga kada je bila Biovizij, i onda sam sada rekao da ću se posvetiti Jutjubu i muzika će sačekati. Previše pevača sada izbacuje pesme, pa ćemo sačekati malo da se smiri ta bura. - rekao je Andrija za Espreso i priznao čija pesmu mu se više dopada Breskvičina ili Vojaževa:

- Više mi se sviđa Breskvičina pesma, nevezano za lične odnose. Bolja mi je i taj stil mi se više dopada. - istakao je on.

Detaljnije u prilogu ispod:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.