POZNATOG PEVAČA RASKRINKALI DA JE GEJ! MORAO JE CELU ISPOVEST DA OTKRIJE: "Izabrao sam da živim sa posledicama"!
Foto: Profimedia

priznao

POZNATOG PEVAČA RASKRINKALI DA JE GEJ! MORAO JE CELU ISPOVEST DA OTKRIJE: "Izabrao sam da živim sa posledicama"!

Intervju ga odao da je gej, otkrio pozadinu cele priče.

Objavljeno: 15:00h

Džošua Baset je početkom maja tekuće godine iznenadio svetsku javnost priznanjem da je naklonjen istom polu.

Podsećanja radi, mladi američki pevač je, tokom odgovaranja na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, pričajući o kolegi Hariju Stajlsu, izjavio:

- Mislim da je on veoma fin dečko. Ne priča mnogo, ali kad kaže nešto onda je to nešto ima težinu. On je baš kul. Uostalom, ko ne misli da je Hari kul?! A pored toga je i jako privlačan. Baš je šarmantan. Puno toga mi se sviđa na njemu. Pa, pretpostavljam da je ovo video klip u kom priznajem da sam gej!

Budući da su mnogi ostali zbunjeni, nagađajući da li se Džošua šalio ili je bio ozbiljan, Baset je u intervjuu za "GQ" stavio tačku na sve spekulacije.

- Nisam se šalio. Ceo intervju je snimljen mnogo pre nego što je objavljen, tako da tu nije bilo dvoumljenja i mesta za grešku. Stojim iza svega što sam rekao. Iako sam bio svestan da će to imati određene posledice, izabrao sam da živim sa tim posledicama pre nego da živim u lažima i strahu. Nekad voliš jedno, nekad drugo, nekad ne voliš ono što si mislio da voliš, a nekad je slučaj takav da si oduvek znao istinu negde u sebi. Volim činjenicu što LGBTQ+ zajednica prihvata sve. Nemojte nikada da dozvolite da vam bilo ko kaže da ljubav nije ljubav. Ti koji vam to govore, njima je ljubav najpotrebnija - istakao je pevač."

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.