NAJBOLJI SPAJDERMEN IKAD! Gledajte ovaj SPEKTAKL od filma ODMAH, registracija je BRZA I JEDNOSTAVNA! (VIDEO)
Spajdermen ne voli zlikovce!, Foto: Profimedia

WOW

NAJBOLJI SPAJDERMEN IKAD! Gledajte ovaj SPEKTAKL od filma ODMAH, registracija je BRZA I JEDNOSTAVNA! (VIDEO)

Apollon, jedini domaći online servis koji u svojoj bazi ima više od 10 000 sati filmova i serija

Objavljeno:

Ono što je potpuno carski je info da je strip Spajdermen sedamdesetih godina prošlog veka bio potpuno ludilo – bum kakav niko nije mogao ni da nasluti. Marvel je očigledno napravio dobar potez, jer ubrzo je čuveni strip o borcu za pravdu doživeo i svoju tv ekranizaciju koja je potpuno zaludela svet do dan danas.

Poslednjeg Spajdermena iliti Pitera Parkera igra Tom Holand i ako ukucamo na netu ko je najbolji Spajdermen od svih – izaćiće nam baš njegovo ime, što je potpuno genijalno, jer je ovaj mladi britanski glumac iza sebe ostavio opasnog konkurenta kao što je Tobi Megvajer.

Spajdermen povratak kući
foto: Profimedia

U filmu „Spajdermen: Povratak kući“ Tom Holand igra Pitera Parkera iliti Spajdermena – momka koji bi najviše voleo da izbalansira svoj život srednjoškolca i superheroja, jer da se ne lažemo, kada si tinejdžer sve je dosta overvelmovano i supermoći koliko mogu da donesu kulnesa, toliko mogu i da opterete...pogotovo kada se nove pretnje nadviju nad gradom. Novi zlikovac Pitera pretvara u Spajdermena, baš onog od koga niko u gradu se se može sakriti – pa ni on sam.

A još nešto što nije moglo ovih dana da se sakrije je Tomov poljubac u njegovom automobilu sa partnerkom iz filma – Zendejom, najmlađom dobitnicom Emi nagrade ikada. Šuškanja o njihovoj vezi su neprestana, a dodatno je priča podgrejana kada su ranije tog dana viđeni kako šetaju s glumičinom mamom.

Film “Spajdermen: Povratak kući” možeš najopuštenije da gledaš bilo kada i bilo gde ako skineš - Apollon, jedini domaći online servis koji u svojoj bazi ima više od 10 000 sati filmova i serija. I to bez banera i dosadnih reklama. A super stvar je što u prvih metar dana je aplikacija potpuno besplatna!

Link ka aplikaciji je ovde: https://register.apollon.rs/

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.