BUBU I DŽALU POLICIJA SKIDALA SA BINE! Na nastupu repera u Ulcinju bilo opšte ludilo, PREKRŠILI MERE!
Foto: Dragana Udovičić

haos!

BUBU I DŽALU POLICIJA SKIDALA SA BINE! Na nastupu repera u Ulcinju bilo opšte ludilo, PREKRŠILI MERE!

Nisu mogli da se odvoje od publike

Objavljeno:

Buba Koreli i Džala Brat doživeli su neprijatnost na nastupu u Ulcinju prošle subote, pa je reagovala policija. Bosanski reperi nisu poštovali pravila u borbi protiv pandemije koronavirusa i pevali su duže nego što je dozvoljeno, zbog čega su ih skidali s bine.

Veliki broj pevača uželeo se nastupa i izlazaka, ali sarajevski dvojac je očigledno ekstrem. Njima su koncerti toliko nedostajali da su prekršili mere koje je država naložila da muzika uživo na otvorenom može da se izvodi do ponoći.

Nekoliko nedelja pre nastupa krenula je reklama za nastup popularnog dvojca, a obećana je odlična zabava na plaži u Ulcinju. Interesovanje za ovaj događaj, na kome su, pored njih dvojice, nastupali i drugi pevači, bilo je ogromno, pa se skupio veliki broj ljudi koji su želeli da uživaju u muzici.

Jala Brat, Buba Koreli
foto: Printscreen

Žurka je počela u 16 časova zbog propisanih mera, a nastup Bube i Džale je bio poslednji.

Sarajevski reperi po planu je trebalo da pevaju do ponoći, ali oni su i nakon dozvoljenog vremena nastavili da izvode svoje pesme na bini. Iako ih je policija upozoravala da treba da siđu, jer krše zabranu izvođenja muzike posle ponoći, oni nisu obraćali pažnju na to.

Usledila je jedna, pa druga, treća pesma, a kada su organi reda shvatili da ih neće poslušati, pozvali su pojačanje i popeli se na binu, kako prenosi "Kurir".

Posle nekoliko minuta uspeli su da ih savladaju i skinu s bine, kao i da isključe muziku.

Reperi se oko ovog slučaja nisu oglašavali.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.