PRIJOVIĆKA POKREĆE NOVI BIZNIS, POKOSIĆE SVE ESTRADNE BOGATAŠE: Radi se o mondeskom mestu u Srbiji, prelomila!
Foto: ATA IMAGES

odlučila

PRIJOVIĆKA POKREĆE NOVI BIZNIS, POKOSIĆE SVE ESTRADNE BOGATAŠE: Radi se o mondeskom mestu u Srbiji, prelomila!

Treba ulagati i misliti na sutra. - istakla je Prijovićeva.

Objavljeno: 13:03h

Pevačica Аleksandra Prijović kupuje na Zlatiboru apartmane koje će izdavati.

Mlada pevačica smislila je kako da dodatno zaradi, pa se bacila na biznis sa nekretninama. Prija je već pronašla pet apartmana u novogradnji koje će uskoro kaparisati.

Aleksandra Prijović
foto: Damir Dervišagić

- Dok je sedela kod kuće tokom pandemije, dosta je razmišljala o pokretanju novog posla. Shvatila je da od pevanja možda neće uvek moći da zarađuje, pa su joj razne ideje padale na pamet. Razgovarala je sa Filipom, Brenom i Bo- bom i tako došla na ideju da ulaže u nekretnine - počinje priču i dodaje da je pevačica poslušala savet Živojinovića, koji su joj rekli da je izdavanje apartmana veoma isplativ biznis:

- Brena i Boba drže restoran u centru Zlatibora i kada dođu na ovu planinu, moraju da plaćaju smeštaj. To je bio razlog više da se Prija i Filip odluče za kupovinu pet apartmana, jer bi je dan ostavili za sebe, a ostale izdavali. Prijovićeva je nedavno nastupala baš na Zlatiboru, pa je iskoristila priliku da malo ,,ošacuje" apartmane koji se tamo prodaju. Pre koncerta je večerala sa investitorom koji zida apartmane nedaleko od jezera na Zlatiboru. Njegova zgrada je u završnoj fazi i trebalo bi da bude sve gotovo do septembra. Dogovorio se sa Prijom i Filipom da mu uskoro daju kaparu, a ostatak novca kada bude završena gradnja - kaže izvor.

Pevačica se tim povodom oglasila i potvrdila saznanja.

- Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volimZlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam - kaže Prija.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.