ROMANA PANIĆ JURILA NAŠEG FUDBALERA PA DOŽIVELA RAZOČARENJE! Sumnja da je GEJ, na OVAJ način PONIZIO!
Foto: Youtube printscreen

ŠOK

ROMANA PANIĆ JURILA NAŠEG FUDBALERA PA DOŽIVELA RAZOČARENJE! Sumnja da je GEJ, na OVAJ način PONIZIO!

Naime, nakon raskida sa Fotosom, pevačica je tragala za pravom ljubavlju, pa je uplovila u vezu sa fudbalerom Zoranom Šupićem, sa kojom su je paparaci tada i fotografisali. I taman kada se činilo da je konačno pronašla sreću, Zoran je njihov odnos okarakterisao kao kratkotrajnu aferu

Objavljeno:

Bivši dečko Romane Panić ponizio je kao nikad pre - česti su naslovi koji prate emotivni život pevačice, koja je nedavno za domaće medije istakla da je emotivno ispunjena.

Činilo se da će sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisem stati na ludi kamen, kada joj je on slomio srce. Ne samo da ju je prevario sa voditeljkom Jovanom Simić, već je sa njom zasnovao porodicu.

Romana je ovu izdaju preteško podnela, a onda je pokušala da pronađe sreću. I nekako se čini da je do veze sa Filipom Mrkajićem, sa kojim je prošle godine završila u zatvoru u Australiji, Romana bila usamljena, međutim, nakon kraha ljubavi sa Fotosom, pevačica je ponovo bila povređena.

Naime, nakon raskida sa Fotosom, pevačica je tragala za pravom ljubavlju, pa je uplovila u vezu sa fudbalerom Zoranom Šupićem, sa kojom su je paparaci tada i fotografisali. I taman kada se činilo da je konačno pronašla sreću, Zoran je njihov odnos okarakterisao kao kratkotrajnu aferu.

Romana Panić
foto: Aleksandra Čolić

Tada je povređena i slomljena pevačica, koja nije imala sreće pri pronalaženju emotivnih partnera, revoltirano za medije ocrnila fudbalera:

- Ne mogu da verujem da postoji takvo đubre od dečka! On je mali miš! Da tačno je, ganjala sam ga! Ganjala sam ga jer sam mislila da je neki frajer! A kada sam ga upecala, doživela sam razočaranje. Shvatila sam da je bukvalno nula - rekla je ona i dodala da sumnja da je gej.

Pevačica koja je imala turbulentan odnos sa gotovo svim svojim emotivnim partnerima, danas je kako kaže za "Gloriju", srećna i emotivno ispunjena:

- Postoji. Emotivno sam ispunjena - ne objasnivši da li je još uvek sa Filipom Mrkajićem, ili se u njenom emotivnom životu pojavio neko novi.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.