BIVŠI MUŽ MARAJE KERI SKROZ POLUDEO: Nakon razvoda ne zna sa KOJOM ĆE BRE, dobio četvoro dece sa TRI ŽENE!
Foto: Profimedia

AU

BIVŠI MUŽ MARAJE KERI SKROZ POLUDEO: Nakon razvoda ne zna sa KOJOM ĆE BRE, dobio četvoro dece sa TRI ŽENE!

Manekenka Britani Bel, inače bivša mis Arizone, vest o trudnoći sa Nikom objavila je u junu prošle godine, dok je on još uvek bio u vezi sa Džesikom Vajt, a ćerkica im se rodila u decembru

Objavljeno:

Bivši muž pevačice Maraje Keri, glumac i muzičar Nik Kenon dobio je sedmo dete, ovog puta sa manekenkom Alisom Skot.

Ovaj četrdesetogodišnjak poznat je po tome što nikako ne može da bude samo sa jednom ženom, a od početka ove godine dobio je troje dece.

Naime, Kenon je 14. juna dobio muške blizance sa Abi de la Rosom, a sa manekenkom Britani Bel ima sina Goldena i ćerku Paurful Kvin. Naravno, tu su i blizanci koje je pre 10 godina dobio sa Marajom Keri, sin Marokan i ćerka Monro.

Alisa Skot nedavno je objavila da se porodila i da im se sin zove Zen, a potvrdu da je Kenon otac njenog deteta objavila je samo mesec dana nakon što je Abi de la Rosa otkrila da je on otac i njenih blizanaca.

Nik Kenon
foto: Profimedia

Manekenka Britani Bel, inače bivša mis Arizone, vest o trudnoći sa Nikom objavila je u junu prošle godine, dok je on još uvek bio u vezi sa Džesikom Vajt, a ćerkica im se rodila u decembru.

Inače, Nik Kenon je priznao da živi u poliamoriji, što podrazumeva održavanje više intimnih veza sa različitim partnerkama, pod uslovom da one sve na to pristanu.

-Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bismo zadovoljili žene. Celi život pričaju o tome kako da uhvate muža. A mi se samo pojavimo, čak i na svom venčanju, ja sam samo bio deo svega toga – rekao je on u jednom intervjuu pre nekoliko godina, prenosi Telegraf.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.