NAKON ŠTO JE BIL KOZBI OSLOBOĐEN OD OPTUŽBI ZA SE*SUALNE NAPADA, DESILO SE NEŠTO ČUDNO:Miki Rurki izneo ŠOK TVRDNJE
Foto: Profimedia

oglasio se

NAKON ŠTO JE BIL KOZBI OSLOBOĐEN OD OPTUŽBI ZA SE*SUALNE NAPADA, DESILO SE NEŠTO ČUDNO:Miki Rurki izneo ŠOK TVRDNJE

Nakon što je Bil Kozbi oslobođen, Miki Rurki je podelio zastrašujuće navode na "Instagramu".

Objavljeno:

Oslobađanje Bila Kozbija iz zatvora u sredu potreslo je zajednicu žrtava seksualnih napada i aktiviste.

Presuda Kozbiju odbačena je zbog proceduralnih pitanja, na osnovu starog ugovora kojim je dobio krivični imunitet od bivšeg tužioca okruga Montgomeri, uprkos više dokaza i optužbi protiv Kozbija.

Tabloidi poput “Dejli mejla” pišu da se Kozbi nada “velikom povratku” u šou biznis, moguće sa dokumentarcem i turnejom, iako neki u Holivudu veruju da je 83-godišnji komičar previše “toksičan” da bi povratio karijeru. Hauard Bregmen, PR strateg i krizni menadžer, istakao je za “Varajeti” nakon što je Kozbi oslobođen da on “nije nevin”, već je pušten zbog “tehničke stvari”.

Među mnogima koji su kritikovali Kozbijevo oslobađanje, glumac i bivši bokser Miki Rurk otišao je na “Instagram” da podeli užasavajuću priču koju mu je ispričala bivša devojka pre više od 20 godina.

Priča sadrži grafičke i uznemirujuće detalje seksualnog napada koji je navodno počinio Kozbi, preneo je portal Phillyvoice.com.

Rurk je rekao da se zabavljao sa neimenovanom, mladom ženom, koja je tada imala oko 19 godina i jedno jutro čuo ju je kako plače kad je prespavala u njegovoj kući. Ta žena, uspešna manekenka, ispričala mu je o susretu koji je imala sa Kozbijem nakon što ga je srela na događaju za slavne na koji ju je poslala njena agencija.

Kozbi, koji je tada bio uspešna figura u svetu šou biznisa, podržao je njeno interesovanje za časove glume. Rurk je rekao da je Kozbi pozvao ženu da razmene brojeve telefona i isplanira večeru sa njim i njegovom ženom kasnije te nedelje. Komičar je rekao ženi da će joj pomoći da uđe u glumački posao, naveo je Rurk.

Miki Rurk
foto: Facebook

Ali, nekoliko dana kasnije kad je žena otišla do Kozbijeve kuće, dočekao ju je on sam, rekavši da je žena izašla poslom. Kako su počeli večeru, Kozbi ju je upitao da li želi čašu vina. Odbila je, ali on se vratio sa dve čaše i insistirao da nazdrave njenoj budućoj glumačkoj karijeri. Tada su, naveo je Rurk, dešavanja uzela mračan preokret.

“Sledećih nekoliko minuta nastavili su da pričaju o glumi i oko 15 minuta nakon što je rekla da oseća blagu glavobolju i mučninu počela je takođe da oseća strah i u tom trenutku počela postepeno da oseća paniku jer se nije osećala kao inače”.

“Konačno je rekla da mora da ode kući, da se ne oseća dobro a on ju je uzeo za ruku, gurao je i rekao da će biti OK, da treba da se opusti. Onda je ona rekla da stvarno želi kući a on je ustao i gurnuo njena ramena i rekao da mora ostati ovde, da će biti dobro”.

“Onda je posegnuo rukom iza nje na dole i počeo da je hvata za grudi, ona se onda uplašila i kad je ustala ljuljala se, on ju je onda uhvatio oko struka i položio na pod i legao na nju, a ona ga je sa suzama i u strahu pitala šta radi, zašto joj to radi”.

Bila Kozbija
foto: Profimedia

“On se samo osmehnuo i rekao ma hajde dopašće ti se”.

Rurk je naveo da je došlo do borbe između Kozbija i žene, koja je uspela da ga odgurne i pokušala da otrči do svog auta. Kozbi ju je navodno uhvatio odostraga i legao na nju, pokušavajući da joj obuzda ruke i zatvori usta jer je vrištala. Žena je na kraju uspela da se oslobodi, uđe u auto i pobegne, preneo je Phillyvoice.com.

Rurk je naveo da se sa tom ženom zabavljao svega oko tri nedelje, ali da veruje da se incident dogodio nekoliko meseci pre nego što ju je upoznao.

“Pitao sam je da li je zvala policiju, rekla nekom, rekla je da nije rekla nikom”, naveo je Rurk u postu.

“Njen odgovor je bio ko bi mi verovao, on je poznata zvezda a ja sam niko”, dodao je.

Rurk je rekao da ga je ovaj događaj potresao i da su mu detalji priče ostali u glavi godinama.

Njegovi navodi podsećaju na navode sa suđenja Andreje Konstand i drugih žena koje su optužile Kozbija za seksualni napad. Konstand je rekla da ju je Kozbi drogirao i silovao u njegovoj kući u januaru 2004. Kozbi je u okviru sudskog poravnanja dve godine kasnije svedočio da je ponekad davao ženama sedative kad je želeo seks s njima, iako je tvrdio da su odnosi bili dobrovoljni.

Prethodni okružni tužilac Brus Kastor rekao mu je da zbog tog svedočenja neće biti krivično gonjen, međutim Kastorov naslednik Kevin Stil ponovo je otvorio Kozbijev slučaj i uhapsio ga 2015, što je dovelo do suđenja i presude.

Kozbi je osuđen na tri do 10 godina zatvora, a odslužio je nešto više od dve godine pre nego što ga je Vrhovni sud oslobodio u sredu. Sudija je odlučio da se suđenje nije trebalo ponoviti zbog Kastorovog dogovora sa Kozbijem.

Rurk je još rekao da je pre nekoliko godina došao u kontakt sa ženom koja mu se poverila, u vreme kad je preko 50 žena počelo da optužuje Kozbija za seksualne napade. Rurk je rekao da ju je pitao da li planira da tuži Kozbija, sad kad raste slučaj protiv njega, ali ona je odgovorila odrično. Rurk je rekao da se osetio besan zbog njene odluke dok nije pokušao da se stavi u njene cipele i razume težinu njene trauma.

Rurkov bes protiv Kozbija nikad nije nestao i kaže da je najgori deo Kozbijevog oslobađanja iz zatvora što ovaj verovatno nikada neće pokazati kajanje.

“Pa, bio je bogat i poznat a sada je samo silovatelj koji živi u sramu, ali kad možete da uradite užasne stvari mnogim ljudima ne verujem da takvi ljudi žive sa osećajem krivice ili stida”, rekao je Rurk.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.