KRIO OD JAVNOSTI! OTKRIVENI DETALJI SA MOMAČKE VEČERI VOJINA ĆETKOVIĆA: Sutradan je STAO PRED OLTAR!
Foto: Dragana Udovičić

au, čoveče!

KRIO OD JAVNOSTI! OTKRIVENI DETALJI SA MOMAČKE VEČERI VOJINA ĆETKOVIĆA: Sutradan je STAO PRED OLTAR!

Bračni par Vojin i Sloboda nose titulu omiljenog kod publike

Objavljeno: 13:01h

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović će uskoro proslaviti godišnjicu braka, a posebne detalje momačke večeri iz 2008. godine podelila je njihova koleginica Ljubinka Klarić.

Bračni par Vojin i Sloboda nose titulu omiljenog kod publike, iako se trude da privatno pronađu porodični mir daleko od kamera i budnog oka javnosti.

Međutim, glumica Ljubinka Klarić je sada po prvi put ispričala novinarima kako je izgledalo veče pred veliki dan, pred svadbu njenog prijatelja.

Ljubinka Klarić
foto: Dragan Kadić

Rekla je da je Vojin Ćetković na snimanju serije “Moj rođak sa sela” proslavio momačko veče i sutradan stao pred oltar.

Glumac je u seriji igrao pukovnika Milomira proveo je sa kolegama poslednji dan momačkog života, pre nego što je stupio u brak sa koleginicom Slobodom Mićalović. Venčali su se u maju 2008. godine i danas imaju dve ćerke.

Vojin Ćetković
foto: Marina Lopičić

- Vojina znam još od svoje sedamnaeste godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. godine na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se dan nakon toga oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili. Tokom obe sezone smo lepo sarađivali, sate smo provodili zajedno u automobilu vozeći se od Beograda do Kragujevca, gde se snimala serija - prisetila se glumica.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.