SRPSKA MANEKENKA UMALO OSTALA NEPOKRETNA NAKON STRAŠNE NESREĆE! Oporavak je bio TEŽAK, a ona je sada BOMBETINA!
Foto: Printscreen/ Instagram/ simonaandrejic

BRAVO!

SRPSKA MANEKENKA UMALO OSTALA NEPOKRETNA NAKON STRAŠNE NESREĆE! Oporavak je bio TEŽAK, a ona je sada BOMBETINA!

Tragedija umalo nije imala fatalan ishod

Objavljeno:

Sećate li se Simone Andrejić? Srpska manekenka je 2019. doživela tešku nesreću.

Naime, dok se vozila na ziplajnu, na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua u Americi, velikom brzinom udarila je u drvo. Od siline udarca ostala je priklještena na visini od pedeset metara. Spasiocima je trebalo skoro dva sata da je odatle izbave i prebace u bolnicu.

Tragedija, koja umalo nije imala fatalan ishod, potisnula je u drugi plan njene profesionalne uspehe.

Vrata modnog sveta širom su joj se otvorila kada je 2009. godine pobedila na izboru za „Elite Model Look“ i dospela među petnaest najlepših „Elitovih“ svetskih lica. Postala je zaštitno lice nove kolekcije sestara Olsen, radila je revije za brendove „Calvin Klein“, „Gucci“, „Gianfranco Ferré“, „Dolce & Gabbana“, „Christian Dior“...

Simona Andrejić mesecima oporavljala od teških povreda koje je zadobila, čak je neko vreme provela u invalidskim kolicima.

- Po prirodi sam borac. Činim sve da se što pre oporavim, fokusirana sam na terapije i mir - poručivala je iz bolničke sobe.

Dve godine kasnije izgleda da se dvadesetšestogodišnja manekenka potpuno oporavila. Ako je suditi po njenim objavama na „Instagramu“, ponovo je u top-formi. Novu sezonu kupaćih kostima otvorila je fotografijama nastalim pored okeana, koje svedoče da je spremna da se vrati na pistu.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.