DŽEJ LO PODELILA DIRLJIVU FOTOGRAFIJU SA SVOJIM OCEM, a malo ko zna da je on član jedne SEKTE: Želeli su i NJU!
Foto: Profimedia

šok

DŽEJ LO PODELILA DIRLJIVU FOTOGRAFIJU SA SVOJIM OCEM, a malo ko zna da je on član jedne SEKTE: Želeli su i NJU!

Svi kažu da liče

Objavljeno:

Dženifer Lopez okačila je na Instagram fotografiju sa svojim ocem, Dejvidom Lopezom i pokrenula lavinu komentara upravo zbog neverovatne sličnosti.

Naime, pevačica i glumica obratila se ocu povodom Dana očeva koji se proslavlja u Americi, a slično su uradile i druge javne ličnosti. Ona je na svom profilu objavila dve fotografije na kojima pozira sa svojim ocem.

– Tata, nema dovoljno reči da opišem šta mi značiš … Volim te zauvek … na sve načine! Srećan dan očeva svim neverovatnim tatama koji su tu svakodnevno za svoju decu!! Neophodni ste i cenjeni i voljeni više nego što ćete verovatno ikada znati. Danas slavimo vaš dan!!! – napisala je Dženifer ispod objave.

Da je ovaj potez oduševio pevačicine fanove dokazuju komentari koji se neprestano ređaju i to što je objava veoma brzo dobila gotovo milion i po lajkova.

“Kako ličite, “Divno je što toliko voliš oca”, “Verujem da je ponosan kakvu ćerku ima”, “Blizanci”, “Imate potpuno isto lice”, “Da li je moguće da toliko ličite”… samo su neki od komentara.

Na osnovu slika može se primetiti da otac i ćerka izuzetno liče, a sličnost je još izraženija na fotografiji na kojoj je Dženifer dete.

Inače, njen otac je dugi niz godina član Sajentološke crkve. Navodno su Sajentololozi pokušavali upravo preko Dejvida Lopeza da je uvuku u ozloglašeni kult, ali je pevačica uspela da se izvuče na vreme.

S obzirom na to da je Dejvid na veoma visokim pozicijama u ozloglašenom kultu, on godinama izbegava pažnju medija, te su ga paparaci tek nedavno uslikali u javnosti. Povod je bila svečana večera sa porodicom Bena Afleka kada su se zvanično svi upoznali, što je dodatno podgrejalo priče o tome da “Benifer” jači nego ikad u nameri da konačno odu pred oltar.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.