FOTOGRAFIJA SA VENČANJA PRE SKORO ČETIRI DECENIJE SVE GOVORI: Dule Savić i Marina u NAJBOLJIM GODINAMA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

sVAKA ČAST!

FOTOGRAFIJA SA VENČANJA PRE SKORO ČETIRI DECENIJE SVE GOVORI: Dule Savić i Marina u NAJBOLJIM GODINAMA! (FOTO)

Savići važe za jedan od najskladnijih javnih parova.

Objavljeno:

Dule Savić i Marina Rajević u braku su gotovo četiri decenije, i važe za jedan od najskladnijih bračnih parova domaće javnosti. Jedno drugo obasipaju ljubavlju i podrškom, te gotovo svakodnevno dokazuju da emocije nemaju rok trajanja.

Marina, koja je sa osamnaest godina srela ljubav svog života, otkrila je za Story kolika je za nju to sreća bila:

- Kao verujuće biće, znam da se sve događa po božjem promislu. Naš susret je nešto najlepše što je moglo da nam se dogodi. Drukčiji život ne mogu da zamislim. Nikada nisam ni pomislila kako bi to izgledalo da se nismo sreli. Zahvalni smo Bogu na svemu i uvereni smo da je naš susret najveći dar. Ponašali smo se uvek u skladu s tim osećanjem i prepoznajemo koliko naš trud urađa plodom - rekla je i dodala:

- Mi smo se upoznali dok smo oboje bili veoma mladi. Sazrevali smo jedno uz drugo, imali smo slična interesovanja, zajedničke ciljeve, radovali se svakom novom danu. Harmonija se ne postiže lako i odmah. Život udvoje zahteva stalnu budnost i trud, osećaj za drugoga, pažnju, strpljenje i razumevanje. Nikada nismo imali potrebu da menjamo jedno drugo. Promene su dolazile neosetno, kao plod sazrevanja. Voleći jedno drugo, podsticali smo ono najbolje u nama. To i jeste potvrda prave ljubavi.

Brak Duleta Savića i Marine Rajević dug 39 godina samo je dokaz da ljubav postaje jača iz dana u dan, ako se oba partnera trude da je neguju, a fotografija sa njihovog venčanja samo potvrđuje, da se gotovo četiri decenije unazad ništa nije promenilo - zaljubljeni pogledi, podrška i ljubav jaka kao prvog dana, sve to prisutno je u njihovoj zajednici danas.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/ Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.