RAZMAŽENA BOGATAŠICA! LAMBORDŽINIJEVA UNUKA PRAVI HAOS U GRČKOJ: Sunča se GOLA i sa svima se SVAĐA!
Eletra Lambordžini, Foto: Profimedia

zanimljivo

RAZMAŽENA BOGATAŠICA! LAMBORDŽINIJEVA UNUKA PRAVI HAOS U GRČKOJ: Sunča se GOLA i sa svima se SVAĐA!

Elettra Lamborghini (27) živi klasičnim životom bogate raskalašene nasljednice i ne da se u tome smesti...

Objavljeno:

Eletra Lambordžini (27), najpoznatija po tome što je unuka slavnog osnivača luksuzne firme Ferruccia Lamborghinija, živi klasičnim životom bogate raskalašene naslednice.

Eletra Lambordžini
foto: Profimedia

Proteklog vikenda snimljena je na plaži grčkog ostrva Mikonosa gde je uživala s prijateljicom Ludovicom. Devojke su se kupale i sunčale, a kad bi im postalo prevruće bi otišle u vožnju kvadom po poznatom letovalištu.

Eletra, koja navodno voli prirodan izgled bez silikona, pokazala je atraktivnu liniju u oskudnom kupaćem kostimu, ali nije otkrivala grudi, za razliku od prijateljice koja se kupala u toplesu.

No ipak, morala je da skine bikini dok se sunčala kako joj kupaći kostim ne bi ostao ocrtan. Tako su u prvi plan, osim oblina, došle njene brojne tetovaže. Kao i ljutiti izraz lica kada bi god ugledala paparace...

1 / 2 Foto: Profimedia

Bogatašica je na ovom odmoru pomalo iznenadila čednošću jer inače nema problema s golotinjom, a posebno je iznenadila javnost kad je na dodelu MTV Nagrada 2016. došla u prozirnom kombinezonu bez grudnjaka i gaćica. Kasnije je bila i na naslovnici Plejboja.

"Mnogi su mi govorili da sam predebela i da novcem koji imam mogu otići na liposukciju. Ali ja nisam kao mnoge koje su se skroz izoperisale, preferiram prirodni izgled", izjavila je mlada bogatašica.

Na plaži je ovaj put umesto grudi pokazala brojne tetovaže po celom telu.

Eletra Lambordžini
foto: Profimedia

Starleta je postala poznatija javnosti početkom 2015. kada se pojavila u rialiti šou MTV's Super Shore, a zbog svog razmaženog ponašanja je stekla nadimak "talijanska Paris Hilton". Tokom emitovanja rijalitija otkrila je i da je mnogi nazivaju "ubicom" zbog svadljive naravi, što je jasno i pokazala.

Bila je i u šou Jersey Shore, a zanimljivo je da je bila prva takmičarka koja nije imala seksualne odnose pred kamerama.

Eletra Lambordžini
foto: Profimedia

"Za dobar seks potrebna je strast, a nju je teško postići tokom jednog izlaska", objasnila je Eletra koja se deklarisala kao biseksualka.

Ipak, 2019. poznata naslednica je objavila veridbu s nizozemskim DJ-em Afrojakom, a krajem septembra par se i venčao na jezeru Komo.

Bonus video:

02:49

TANJA SAVIĆ SA SINOVIMA STIGLA U SMEDEREVO! Porodica spremna za SLAVLJE, pevačica u ZAGRLJAJU MAJKE, a komšije PLAČU OD SREĆE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.