SVE ŠTO DOTAKNE PRETVORI U BIZNIS! KARLEUŠA SE NAŠALILA NA SVOJ RAČUN: Kad nemam DONJI VEŠ to zna cela nacija!
Jelena Karleuša, Foto: Emilija Jovanović

izjava godine

SVE ŠTO DOTAKNE PRETVORI U BIZNIS! KARLEUŠA SE NAŠALILA NA SVOJ RAČUN: Kad nemam DONJI VEŠ to zna cela nacija!

Mnogo se polemisalo o smeloj šarenoj kombinaciji u kojoj se Jelena Karleuša pojavila na snimanju Zvezda Granda.

Objavljeno:

Jelena Karleuša se pre dva dana na snimanju Zvezda Granda pojavila u šarenoj modnoj kombinaciji, a već nakon toga usledio je potpuno drugačiji imidž, kada je stigla u crnoj kožnoj haljinici na pertlanje.

Nagađalo se da li je Jelena ima donji veš ispod topića i duge široke suknje koja je zbog šliceva pokazala i previše, ali to nije prvi put da tako zaintrigira javnost.

"Moj posao nije provokacija, moj posao je muzika. Ne postoji osoba koja je dovoljno provokativna da bude na vrhu 26 godina, ali ja sve što dotaknem pretvaram u biznis i to je talenat koji se stiče rođenjem. Ne može se naučiti. Da iza toga nemam ozbiljnu karijeru i hitove, ja ne bih bila ovde gde jesam. Mnogo je dobrih riba, mnogo je mlađih riba i onih koje žele da provokacijama nešto naprave, ali traju koliko i te provokacije. Volela bih da neko pokuša da traje i izgleda ovako posle 26 godina karijere, ili sa 42 godine", objasnila je Jelena Karleuša, pa otkrila i da li je nosila donji veš.

"Ja uvek imam, a i kada nemam, to zna cela nacija", rekla je kratko i iskreno.

Jelena Karleuša
foto: Emilija Jovanović

Jelena je otkrila i da najviše voli kada je potpuno prirodna, kao od majke rođena, kao i da ne sluša one koji smatraju da se oblači neprimereno njenim godinama.

"Moram da budem brutalno iskrena, ja se najlepše i najprirodnije osećam kada sam gola. Ljudi mnogo vole moju modu i čekaju da se ja oblačim kako oni svi žele, a ja stvarno volim da razbijam stereotipe kako treba da se oblači majka dvoje dece, žena, supruga od 42 godine", poručila je Karleuša. A dan kasnije...stigla je kao zavodnica u crnoj koži!

Jelena Karleuša
foto: ATA IMAGES

Bonus video:

02:45

LEPA GLUMICA OKREĆE NOVI LIST? Jelena najavila da se povlači iz JAVNOSTI! Evo i zašto!

(Espreso/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.