BIO JE SLAVNI MILIONER, A SADA JE POTROŠIO BOGATSTVO OD 150 MILIONA DOLARA: Zbog dugova postao BESKUĆNIK
Foto: Profimedia

otkriveno

BIO JE SLAVNI MILIONER, A SADA JE POTROŠIO BOGATSTVO OD 150 MILIONA DOLARA: Zbog dugova postao BESKUĆNIK

Kako je propao slavni milioner Čarli Šin.

Objavljeno:
  • 131

Uprkos činjenici da je bio najplaćeniji TV glumac 2014. godine, Čarli Šin je javno priznao kako je potrošio bogatstvo u iznosu od 150 miliona dolara.

Prošlo je više od 30 godina otkako je Čarli Šin osvojio publiku filmom „Prva liga“, a upravo taj film bio je povod da se pre nekoliko dana ponovo sastane s kolegom Bobom Ukerom na jednom kalifornijskom događanju.

Čarli Šin
foto: Profimedia

Njih dvojica su komentarisali bejzbol i svoju glumu, a fotografi su zabeležili svaki trenutak. Mnogi su se složili kako Šin izgleda izmučeno i umorno, daleko od onoga po čemu ga pamte, ali slažu se da je slavni glumac ipak nešto bolje volje nego što je to bio poslednjih meseci.

Čarli Šin danas je na glasu kao jedan od najkontroverznijih glumaca.

Uprkos tome što je bio najplaćeniji TV glumac 2014. godine, Šin je javno priznao kako je potrošio bogatstvo u iznosu od 150 miliona dolara i skoro završio na ulici kao beskućnik dok se bori s brojnim dugovima.

Njegova najzapaženija uloga koju je u karijeri ostvario svakako je uloga Čarlija Harpera u seriji „Dva i po muškarca“, u kojoj je zarađivao 1,8 miliona dolara po samo jednoj epizodi.

Čarli Šin
foto: Profimedia

Uz to je dodatno zarađivao snimajući reklame, filmove, radio na nekoliko televizijskih projekata.

Zahvaljujući tome na njegovom bankovnom računu našlo se 150 miliona dolara, a u vitrinama nekoliko prestižnih nagrada poput Zlatnog globusa i Emija.

Na samom vrhuncu karijere za Čarlija je sve krenulo nizbrdo. Počeo je neprimereno da se ponaša, a nije prošlo dugo vremena pre nego što su ga počeli povezivati s zavisnostima o drogama i alkoholu. Na sve to uticalo je i njegovo priznanje da boluje od HIV-a. Počeo je da gubi poslove, a izbačen je i iz serije u kojoj je tumačio glavni lik.

Šin je tri puta stao pred oltar, a bio je u vezi i s brojnim slavnim damama. Glumac je često poslednjih godina govorio kako je svestan svih svojih grešaka, a radi na odnosu sa svom svojom decom i nada se kako će jednoga dana imati snage da mu oproste.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media