SERIJA 'SREĆNI LJUDI' KRIJE MNOGE TAJNE! Popularna glumica otkrila DETALJE: Sve je moglo da ISPADNE DRUGAČIJE!
Zlata Numanagić, Foto: Prinstcreen/rts

zanimljivo!

SERIJA 'SREĆNI LJUDI' KRIJE MNOGE TAJNE! Popularna glumica otkrila DETALJE: Sve je moglo da ISPADNE DRUGAČIJE!

Poznata glumica otkrila ko je prvobitno trebalo da glumi njen lik iz serije, Tanja Bošković ili ona

Objavljeno: 19:24h

Lik Lole Golubović iz serije “Srećni ljudi” svi dobro pamtimo. Lolu je prvobitno igrala glumica Tanja Bošković, a onda ju je zamenila Zlata Numanagić.

Tanja Bošković
foto: Dado Đilas

Zlatu (70) u poslednje vreme nemamo prilike da vidimo često na malim ekranima, dok je poslednji njena uloga u nekoj seriji bila u “Nemanjićima”, pre četiri godine. Ona je u priči Siniše Pavića dobila nezahvalan zadatak da nastavi tamo gde je stala njena koleginica Tanja Bošković sa ulogom Lole Golubović.

– Tanja je moja dobra prijateljica i koleginica sa klase. Inače ta uloga mi je bila i namenjena mnogo pre nego što je Tanja došla u kombinaciju da je igra. Rekla sam Aci Đorđeviću da me sačeka za momenat da razmislim, ali je to razmišljanje u stvari bilo da zovem Tanju i da pitam zbog čega je napustila seriju. Nisam dobila neki odgovor koji bih mogla da kažem. Bio je to vruć krompir. U stranim serijama vi imate ili plastičnu operaciju ili razvod braka, pa novi brak, neko objašnjenje. Ovde je bila zamena na tzv. suvo i bilo je mnogo teško da se na čelu sa publikom pravimo blesavi da se ništa nije dogodilo – izjavila je Zlata.

zlata numanagić
foto: Printscreen

Snimajući seriju “Srećni ljudi”, provela je četiri godine u studiju, a zbog toga ništa nije trpelo.

– Fantastično sam se lansirala između privatnog života i glumačkog posla. Ne volim reč karijera jer to malo toga opisuje. Ničega se nisam odrekla. Moram da kažem da sam veoma srećna i iznenađena na neki način da sam dobila mnogo više nego što sam očekivala. A naravno i dala mnogo manje nego što sam mogla. Jer nisam se nešto gurala da dobijam uloge. Sve su same dolazile do mene. Zahvaljujući upravo dugoročnoj saradnji i dobrom poznavanju reditelja Aleksandra Đorđevića, koji me je znao od detinjih dana i imao veliko poverenje u mene i napravio od mene jednu “razmaženu glumicu”, zbog toga sam se uvek oslanjala na reditelje koji možda i nisu bili tog kalibra koji je bio on – kaže Zlata.

Glumica je otkrila da je njen najveći ponos sin Fedor.

– Mada sada je unuk već počeo da mu preuzima primat (smeh). Sećam se šta je izgovorila moja mama i čuvam se te rečenice: “Zlato, mislila sam da volim tebe najviše na svetu, ali mi sada tvoje dete više znači”. Tada sam se užasno uvredila. Tako da sada vodim računa šta pričam. Jer je moj sin moje prvo i jedino remek-delo, a unuk je najveće zadvoljstvo kojim je mogao sin da me počasti – rekla je glumica.

Bonus video:

00:59

ŽESTOKA SVAĐA SEKE I RAŠE! Pevačica ga provocirala a onda se on RAZBESNEO: Kako možes da budes tako KAMENA?! Namerno si TO uradila

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.