ZVEZDA KOJA PRESTAJE DA SIJA! KUBURA USNIMLJEN U ZAPUŠTENOM IZDANJU:Neuredne kose i brade,sa stomakom koji PRELIVA
Foto: Instagram printscreen

šok!

ZVEZDA KOJA PRESTAJE DA SIJA! KUBURA USNIMLJEN U ZAPUŠTENOM IZDANJU:Neuredne kose i brade,sa stomakom koji PRELIVA

Ne znamo šta se tačno dešava sa glumcem, ali je jedno sigurno - mnogo bolje je izgledao dok je bio u braku sa fitnes trenerom Marijom Savić

Objavljeno: 09:49h

Poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura ne pojavljuje se često u medijima, ali kada ga vidimo u ovakvom izdanju, možda je tako i bolje.

Kubura se ovaj put pojavio na koncertu Slobodana Trkulje sa javnosti nepoznatom damom, ali nije izgledao onako kako zahteva društveni događaj kome je prisustvovao.

Vidno zapuštene fizičke forme njegov stomak koji preliva nije mogla da sakrije ni majica u crnoj boji. Na sebi je imao takođe male isprane sive farmerke koje su mu bile toliko uske da se u džepu jasno video telefon.

Sve to upotpunio je sumorno sivim polumuškim-poluženskim džemperom u asimetričnom kroju i patikama u braon boji. Možda bismo mu sve to i oprostili, ali Kubura je na sve ovo u javnost izašao i sa prilično neurednom kosom i bradom, što nije u redu s obzirom na to da je predstavnik kulturne elite naše zemlje.

Marija Savić Srećković, Aleksandar Srećković Kubura
foto: Damir Dervišagić

Ne znamo šta se tačno dešava sa glumcem, ali je jedno sigurno - mnogo bolje je izgledao dok je bio u braku sa fitnes trenerom Marijom Savić. Dok je bio oženjen, važio je za jednog od najboljih frajera među glumcima, danas kao slobodan time se nikako ne može pohvaliti.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.