STAN U ELITNOM DELU BEOGRADA ZA POSLOVNI ANGAŽMAN?Procurile tvrdnje o tajnom dogovoru sa vlasnikom jedne televizije
Foto: Instagram

opa!

STAN U ELITNOM DELU BEOGRADA ZA POSLOVNI ANGAŽMAN?Procurile tvrdnje o tajnom dogovoru sa vlasnikom jedne televizije

Jovana je kao razlog navela svoju ćerku, kojoj želi da se posveti u odrastanju i vaspitanju.

Objavljeno:

Prošle nedelje je kao bomba odjeknula vest da je Jovana Jeremić dala otkaz na Hepi televiziji, a ubrzo nakon toga mnogi su počeli da spekulišu gde će poznata voditeljka ostvariti novi poslovni angažman.

Šuška se, međutim, da je Jovana prihvatila ponudu vlasnika "Pink" televizije, Željka Mitrovića, koji joj je, prema rečima izvora, ponudio stan u luksuznom delu Beograda.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

- Jovana je nakon otkaza počela da dobija mnoge ponude, ali Mitrović je dao najveću i to je, pretpostavljam, presudilo. Željko je video veliki potencijal u njoj i zbog toga joj je ponudio stan u Beogradu, u elitnom delu grada. Pretpostavljam da još uvek nije potpisala ugovor sa njim, ali će se to vrlo brzo desiti. To je nekako logičan sled stvari, budući da je Jovana neko ko diže rejtinge gledanosti - kaže izvor za "Objektiv".

- Za sad ne mogu da otkrivam ništa. Ubrzo ću otkriti neke informacije. Iskrena da budem, do sada sam dobila čak pet velikih ponuda, a uslovi su da ti pamet stane. U svakom slučaju, bićete obavešteni na vreme o mojoj odluci - rekla je Jovana za pomenut medij.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.