UNOSAN BIZNIS U TITELU!VELJKO NA GODIŠNJEM NIVOU ZARADI 50.000 EVRA:Otkriveno šta uzgaja mladi Ražnatović i prodaje
Foto: Bojana Kesić, Damir Dervišagić

opa!

UNOSAN BIZNIS U TITELU!VELJKO NA GODIŠNJEM NIVOU ZARADI 50.000 EVRA:Otkriveno šta uzgaja mladi Ražnatović i prodaje

Svi ga poznaju kao vrednog i ljubaznog momka!

Objavljeno: 07:53h

Veljko i Bogdana Ražnatović već više od godinu dana žive u Titelu, gde je rođena snajka Svetlane Cece Ražnatović, i to malo mesto na obali Tise zahvaljujući njima postalo je atrakcija, jer se često pominje u domaćim medijima.

Raskošna kuća u kojoj žive Ražnatovići okružena je visokim zidinama i neobičnom kapijom, ima veliko dvorište u kome Veljko drži pse, a često i trenira u njemu. Ekipa Kurira provela je jedan ceo dan u Titelu i razgovarala s meštanima, koji uglavnom imaju pozitivno mišljenje o nasledniku Svetlane Ražnatović, ističući da je veoma kulturan, ljubazan i da se svakome uredno javi i pozdravi ih prilikom susreta. Prvog sagovornika sreli su ispred jedne kuće u blizini Veljkovog doma dok je farbao kapiju. Rado je popričao.

Veljko Ražnatović
foto: RTV Pink premijera printscreen

- Ne poznajem ih dobro, kada se sretnemo, oboje su vrlo kulturni. Znam da Veljko ima mnogo pasa. To su veoma lepi, veliki psi, vidi se da su dobro čuvani. Mislim da ih ima oko 20 - rekao je Vlada, dok je druga komšinica dodala:

- Oni su super, Bogdana je divno dete, poznajem nju i njene sestre još dok nisu prohodale. Veljko je pristojan dečko, uvek se javi. Viđam ih često, njega uglavnom vidim kada vodi kučiće u šetnju ili trenira. Željko je presladak - ljubazno je rekla gospođa Ruža.

Ljubazan i kulturan

Šetnjom kroz Titel, odnosno ulicom u kojoj žive Veljko i Bogdana, sretali su mnogo njihovih komšija koji nisu hteli da se slikaju, ali su svi do jednog isticali kako imaju lepo mišljenje o poznatom paru i da ih često viđaju.

- On je sin Svetlane Cece Ražnatović, a toliko je normalan i nije uobražen - bio je neki od brojnih komentara.

Veljko Ražnatović
foto: Printscreen

Da uvek svirne iz auta, javi se ili mahne, rekao je svaki od sagovornika. I najviše su pričali o Veljkovim psima.

- Napravio im je boksove i zaposlio ljude koji se brinu o njima kada on ne može, jako im je posvećen, vidi se da ulaže mnogo i novca i truda. Radi se o veoma dobrim rasnim psima, uglavnom azijski ovčari. Ove životinje su veoma pametne. Imao je 70 takvih, pa je pedesetak prodao. Svaki košta po 1.200 evra, pa računajte. Od toga je za godinu dana zaradio sigurno 50.000 evra - rekli su prolaznici.

Komšinici poklonio psa

S druge strane Veljkove kuće nismo mogli da u susednom dvorištu ne primetimo malog pekinezera koji razigrano skače i laje. Najavio je baka Kati. Ona je pekinezera Ljubu dobila baš od Veljka, kao komšijski poklon. Insistirala je da ugosti ekipu i da upoznaju njenog novog kućnog ljubimca.

- Veljko je meni nudio neko od njegovih kučića, međutim, nije to za mene, ja volim pekinezere, imala sam jednog 17 godina - rekla je gospođa Kata. Iz njenog dvorišta jasno se vidi i dvorište Ražnatovića, pa je rekla nešto više o njima kao komšijama.

- Izuzetni su, Veljko je vrlo dobar i prijatan, uvek se javi, prošle godine, kada je krenula ona korona, on mene uvek pita kako sam, kaže mi da se čuvam, nikada nije prošao a da se nije javio. Mnogo sam se prijatno iznenadila, iskreno, nisam mislila da će biti baš tako ljubopitljiv, veoma kulturan, izuzetno dobar, hvala mu što mi je poklonio Ljubu. Rekao mi je da mogu da dođem kod njih, ali imaju interfon, ne znam kad su kod kuće, pa mi je neprijatno. Kupiću Željku poklon za rođendan - rekla je komšinica.

Veljko Ražnatović, bogdana Ražnatović
foto: Printscreen

Kata poznaje Veljkovu suprugu Bogdanu od njenog rođenja.

- Bogdanu znam od malih nogu, one je jako vredna, i domaćica je, viđala sam je trudnu kako šeta i onda se savije, ukucava eksere. One su jako vredne, nisu se promenile otkad su postale popularne. Bogdanin otac će mi promeniti ovu kapiju koja deli moje i njihovo dvorište, kako bi imali svoju privatnost - ispričala je ona.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.