DEDA SREĆNIJI OD SVIH ZAJEDNO! TONI SE RADUJE PRINOVI, RAZNEŽIO SVE EMOTIVNOM PORUKOM: Otkriven i POL bebe!
Toni Cetinski, Foto: Nebojša Mandić

veselo!

DEDA SREĆNIJI OD SVIH ZAJEDNO! TONI SE RADUJE PRINOVI, RAZNEŽIO SVE EMOTIVNOM PORUKOM: Otkriven i POL bebe!

Zna se i ime bebe!

Objavljeno: 12:31h

Nakon što je u februaru ove godine objavio da će da postane deda, Toni Cetinski sada je na društvenim mrežama podelio i fotografiju ultrazvuka te otkrio da čeka unuku.

"Bog je dao devet meseci. Svi oni uskoro će postati prošlost. Svet će se otvoriti prvim dahom i tvoj put će započeti! Čekamo te 16.08. 2021. draga naša Elena. Tvoj nono", napisao je.

Toni Cetinski
foto: Dragana Udovičić

Njegov sin iz prvog braka, 23-godišnji Kristijan, objavio je srećnu vest pre nekoliko meseci na Instagramu,a ponosni deda od tada ne skriva koliko se raduje prinovi.

Toni je Kristijana dobio u prvom braku s Antonelom Butigan s kojom je bio u braku šest godina. Sa sinom je uvek ostao u dobrim odnosima, a za njegov 18. rođendan uputio mu je posebnu čestitku i objavio zajedničku fotku.

"Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocenjivo. A sad idemo da kupimo obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan, sine", napisao je tada.

Bonus video:

00:06

MILOŠ BIKOVIĆ OKUPAN U ZNOJU, SKINUO SE I OBJAVIO VRELI SNIMAK: Niko nije ostao RAVNODUŠAN na OVE kadrove! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.