STRASTVENA VEZA! LANE GUTOVIĆ ŽENIO SE VIŠE PUTA, JEDNA POZNATA DAMA GA JE OPČINILA: Ostalo je istorija!
Milan Lane Gutović, Foto: Dado Đilas

zanimljivo!

STRASTVENA VEZA! LANE GUTOVIĆ ŽENIO SE VIŠE PUTA, JEDNA POZNATA DAMA GA JE OPČINILA: Ostalo je istorija!

Ljubav Laneta Gutovića bila je ona..

Objavljeno:

O emotivnom životu jednog od naših najboljih i najomiljenijih glumaca Milana Gutovića ne zna se više od činjeničnih podataka da se dva puta ženio i razvodio, kao i da je otac troje dece: Milice, Janka i Spasoja.

Milan Lane Gutović
foto: Printscreen/youtube

Od početka blistave karijere pratio ga je glas lepuškastog momka, koji je brzo stekao simpatije ženskog dela publike.

- Laska mi i danas na isti način. Žene su bile i ostale motiv mojih osnovnih aktivnosti.

- Žena je po svojoj prirodi ta koja vlada “sirovom snagom” koju predstavlja muškarac. Dominantna i superiorna građa muškarca samo potvrđuje kolika je snaga žene. Muškarci sa ženama žive u iluzijama, a žene stvarnost vide bolje. Zbog ovog saznanja ne opirem se mnogo – nema razloga, a nema ni šansi - istakao je tom prilikom, pojašnjavajući svoju izjavu.

- Nikad nisam previše izmicao ženama, jer kad se nekoj svidiš, male su šane da joj izmakneš.

Milan Lane Gutović
foto: Dado Đilas

Ljubav Laneta Gutovića bila je majka naše popularne manekenke

Možda je Milan Gutović tu pouku izvukao u mlađim danima i zahvaljujući Sandrini Vagner, u čijoj biografiji stoji da je diplomirala kliničku psihologiju, ali i da je radila kao stjuardesa, galerista, filmski i televizijski asistent produkcije, pisac i prevodilac.

Široj javnosti Sandrina Vagner poznata je i kao majka nekadašnje manekenke Katarine Rebrače, koju je dobila u braku sa Beograđaninom Nikolom Rebračom, zbog kojeg se sedamdesetih godina prošlog veka preselila u Ameriku. Kada je ljubavi došao kraj, a razvod se pokazao kao jedino rešenje, Sandrina je angažovala njujorškog advokata Larija Kruteka. Kasnije je sa njim otpočela romansu koja je trajala tri godine. Iako je sve vodilo ka braku, usledio je razlaz.

Naime, Sandrina je svojevremeno otkrila da je tokom boravka u Beogradu doživela fatalnu ljubav sa Milanom Gutovićem. Posle jedne lude noći u „Mažestiku“, umesto u avion za Njujork, odlazi sa Lanetom na pecanje u Krčedin. Advokat je pokušavao da je ubedi kako je to ludost i prolazna romansa, ali nije uspeo.

Da li je bilo baš tako kao što je navela gospođa Sandrina Vagner ne znamo. Druga strana nikada nije potvrdila, ni demantovala tu izjavu.

Bonus video:

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.